24 augustus: Vancouver - Hope 191 km

Door All 4 Canada - 25-08-2008 01:32 Na een lange nacht (vanwege het tijdsverschil en het gepraat van André in zijn slaap) stonden we om 6.30 uur al op. Ontbijtje en de auto inpakken. Nou, voor het weer hoefden we niet weg: regen !
Gekeken hoever het naar San Francisco omrijden was, maar 2000 km is toch een beetje te gek. De Jim/Jim wees ons keurig de weg.  Eerst maar eens proviand ingeslagen. De mega-supermarkt verkocht werkelijk alles, behalve drank. Met de More-kaart is flink ingekocht. Gelukkig bleken er veel liquorzaken geopend te zijn op zondag, dus daar hoefden we niet lang over in te zitten.
De eerste mega treinen hebben we alweer gezien: wel 93 wagonnen achter een grote tender ! De bergen doemen op. We reden door het dal, paralel aan de Fraser rivier, naar Harrison hot springs. Wegens de regen is het helaas niet tot badderen in de hete bronnen gekomen dus zitten we op dit moment in Hope. Dit is een slaperig stadje waar de Rambo-films zijn opgenomen. Morgen willen we evt. de Rambo-tour gaan doen en enkele andere bijzonderheden bekijken. Daarvoor is echter wel goed weer vereist. Nu houden we vooral onze kelen maar nat.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan