24 augustus: Vancouver - Hope 191 km

Door All 4 Canada op Na een lange nacht (vanwege het tijdsverschil en het gepraat van André in zijn slaap) stonden we om 6.30 uur al op. Ontbijtje en de auto inpakken. Nou, voor het weer hoefden we niet weg: regen !
Gekeken hoever het naar San Francisco omrijden was, maar 2000 km is toch een beetje te gek. De Jim/Jim wees ons keurig de weg.  Eerst maar eens proviand ingeslagen. De mega-supermarkt verkocht werkelijk alles, behalve drank. Met de More-kaart is flink ingekocht. Gelukkig bleken er veel liquorzaken geopend te zijn op zondag, dus daar hoefden we niet lang over in te zitten.
De eerste mega treinen hebben we alweer gezien: wel 93 wagonnen achter een grote tender ! De bergen doemen op. We reden door het dal, paralel aan de Fraser rivier, naar Harrison hot springs. Wegens de regen is het helaas niet tot badderen in de hete bronnen gekomen dus zitten we op dit moment in Hope. Dit is een slaperig stadje waar de Rambo-films zijn opgenomen. Morgen willen we evt. de Rambo-tour gaan doen en enkele andere bijzonderheden bekijken. Daarvoor is echter wel goed weer vereist. Nu houden we vooral onze kelen maar nat.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden