7, 18 en 19 september Vancouver - Amsterdam

Door All 4 Canada - 19-09-2008 03:30 De laatste dagen brengen we in Vancouver door. Vancouver is een grote stad en net als elke andere grote stad vindt hier volop nieuwbouw etc plaats. Oude gebouwen worden verdrongen door nieuwe grote colossen, Grote hotelketens zijn hier te vinden. Veel wordt er ingespeeld op de winterspelen van 2010. We crossen met de hop on hop off bus twee dagen door de stad en komen zo langs alle bijzonderheden die Vancouver heeft. Teveel om op te noemen. We hebben (en dat is maar gelukkig ook) de eigen bierbrouwerij van Grandville Island ontdekt. Mocht dit bericht een beetje dubbel overkomen, dan moet de oorzaak bekend worden geacht.
Morgen vliegen we naar huis terug en dankzij de ingeslagen Island Lager gaat dit wel lukken.
Wij hebben Canada nu gezien: voor wat deze kant betreft. Het is een prachtig land,maar erg eentonig. Twintig bergen zijn mooi, twintig meren zijn mooi, maar bij de 21ste denk je wel nog steeds "mooi", maar ik wil wat anders.
Uiteraard sparen we door en gaan onze gedachten alweer uit naar een nieuw te ontdekken land. Zuid-Afrika is al ter sprake gekomen, dus....... wie weet.
Voorlopig zijn jullie nu van onze berichten verlost !

Tot kijk :
Joop, Ineke, André en Jacqueline
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie