"Hormonen" en Saltlake City.

Door Henk en Nel van den Hengel - A long time ago
“Hormonen” en Saltlake City.
Dinsdag 09-09-08.
Vanmorgen wakker geworden door het geluid van de snelweg ( niet nieuw ) opgestaan een shower gepakt, ( Jawel we gaan al wat Amerikaans schrijven.)Om 8:40 h vertrokken naar Saltlake City waar we gelijk om 11:30 h de tent hebben opgezet bij zo’n KOA camping ( veel stageld voor weinig plek )   Z e vroegen of wij een KOA of AAA kaard hadden, nou nee dus , wel gezegd dat we lid waren van de ANWB, kreeg toen 10 % korting.(HiHiHi )
Na een bakkie doen zijn we de stad in gegaan. We zijn bij het State of Utah Capitol geweest, was erg mooi, zowel van buiten als van binnen, het  staat boven op een berg en kijkt zo over Saltlake City uit.
Dit gebouw is een gelijkenis van het Capitol stae building in Washington. Hierna zijn we naar Tempel Square gaan lopen gaan lopen, daar hebben we e.e.a. bekeken, het is een heel plein vol met ‘Hormonen” sorry slip of the pen , moet zijn mormonen.
Was wel erg leuk om dat gezien te hebben, er lopen allerlei meisjes (dames) rond die je proberen aan te klampen met de bijbel in de hand, daar hadden wij even geen tijd voor ondanks dat ze zo gastvrij en vriendelijk waren. Zijn naar het tabernakel geweest, alwaar een heel groot orgel bespeelt werd. Na wat verder lopen zijn we, ( Ja, hoe kan het anders )  in een heel oud  hotel geweest ( Joseph Smith )dat ook van de Mormonen is, was prachtig van binnen.
Een grote wandeling gemaakt (berg op ) naar de Kathedraal de Madeleine, toen we binnen waren zei Nel dat het niet was zo als ze gezien had op de foto, de foto die ik te zien kreeg was daadwerkelijk mooier, maar dat kwam doordat daarop alle lampen branden, toen ik dat zei ging ineens alle lampen branden, is dat geen Wonder!
Verder wat rond gelopen door de stad die op zich niet zoveel te bieden had, met stalpootjes waren we nadat we wat gegeten hadden om 19:30 h terug op de camping waarna ik e.e.a. maar op schift gezet heb voor het nageslacht.
Doei.
PS
Over nageslacht gesproken, we hebben in de Church of Jesus the latter days Saints e.e.a. opgezocht over onze familie, nou de namen gingen wel terug tot het jaar 1700 ( wel na Christus )

          

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!