Memphis

Door blom - A long time ago Hallo allemaal!!

Hier eindelijk een bericht van de vakantiegangers. het is vandaag donderdag en de laatste dag dat we in Memphis zijn. De koffers zijn gepakt en liggen weer in de auto.( een mooie dodge avenger.)

Maandag zijn we als eerste naar Graceland geweest. Het was heel leuk om het gebouw in het echt te zien. Echt alles is nog zoals het was. Mega 70er jaren stijl. We zijn bij het graf wezen kijken, hebben alle gouden, platina platen gezien. Ook zijn vliegtuigen,motors, auto's het was erg leuk. Jammer dat er zoveel souvenierswinkels waren daar werd je wel een beetje gek van. laat in de middag gingen we terug naar het hotel. na zoon dag slenteren waren we het wel een beetje zat. Toen we buiten zaten met een koude klets kwam er opeens een wolkbreuk. Niet normaal meer zeg wat een water terwijl het overdag gewoon zonnig en een graad of 33 was. S'avond hebben we lekker gegeten.

Dinsdag zijn we naar de sun studios geweest wat erg leuk was om te zien. allemaal oude fotos en platen. de studio op zich was nog helemaal orgineel. er stonden kruisjes op de vloer waar elvis, dj fontana en scotty moore hadden gestaan. daar op dat kruisje heb ik nog met een orgineele microfoon in mn han d een foto genomen. he he he. Pa staat nog op de foto achter de piano waar jerry lee lewis nog op gespeeld heeft. toen we daar klaar waren zijn we met een orgineele rivierboot(zo een met een schoep aan de achterkant) de missisippi op gevaren. erg warm op dat water maar toch wel leuk. Daar na zijn we Bealestreet op gegaan dat is waar de rock en roll en blues is geboren. echt een leuke straat overal was live muziek en overal muziektentjes waar je kon eten en drinken. We zijn daar lekker wezen eten in de BB King bluesbar waar we terwijl we aan het eten waren door de ramen allemaal mooie autos de straat in zagen rijden. Bleek dat elke laatste dinsdag van de maand er een meeting was!!!! Dat hadden we weer heel mooi getroffen. Na veel foto's te hebben gemaakt zijn we weer moe maar voldaan naar het hotel gegaan. waar we na nog een pilsie te hebben gedronken lekker zijn gaan slapen.

Woensdag waren het sighsee-en wel een beetje zat en zijn we naar het Meeman-Shelby statepark gereden waar we een kleie hike van 2 uur hebben gedaan om in te komen voor de komende weken. mooi bos waar we mooie vlinders en vogels hebben gezien. S'avonds hebben we in Memphis nog genoten van een bbq schotel. Dat is waar Memphis ook beroemd om is dus dat moesten we ook dan even proberen.

We gaan nu verder naar het volgende deel van onze trip en hopen dat we het daar net zo naar ons zin zullen hebben als het eerste deel.!!!!   Groetjes uit Tennesee!! 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!