saltlakecity de 10e

Door blom - A long time ago Hallo lieve mensen,

Hier weer eens wat nieuws uit Salt Lake City in Utah. We zijn de 4e naar de Devilstower gereden. Het was een lange maar mooie rit en we hebben er van genoten. We kwamen wat laat aan en hebben maar de eerste camping gepakt die we tegen kwamen. Er stand een bord langs de weg met "Please stop other wise we starve". Dat vonden we zo zielig dat we maar gestopt zijn en daar op de camping zijn gaan staan. We hadden geen stroom of water of riool, maar de camper is daar voor gebouwd. Het was wel een heel mooi uitzicht met op de ene kant de devilstower en de andere kant een mooie canyon.

S'ochtens zijn we een mooie hike gaan doen langs de tower en we hadden mooi weer. daarna doorgereden richting Yellowstone. Het landschap onderweg veranderde constant. Het is bijna ongelooflijk. Dan weer bergen en dan weer grasland met heuvels. We zijn net voor Yellowstone in Cody beland. Het stadje van Wild Bill. Veel musea daar en rodeo.

De 6e zijn we Yellowstone in gereden en Zijn even gestopt om een bakkie te maken en daar maakte ik gelijk even gebruik van om te gaan vissen. Bij sommige stukken van het park Zag je nog de naweeen van de grote brand die er 20 jaar geleden is geweest. Dat was wel een triest gezicht. maar je zag dat niets zo sterk is als de natuur en de bomen stonden al weer ruim 3 meter hoog. We stonden op de fishing bridge campground en s'avond zijn annie en ik nog even een stukje naar het meer gaan lopen . Het was al een beetje schemerig en we moeste door een stuk bos. Op eens zag miep daar een grote schim in t bos een riep met een piepstemmetje "raymond kom gauw". Ik snel aan geholt en het bleken twee bisons te zijn die ik straal voorbij was gelopen op 8 meter. Later van de schrik bij gekomen met een tequila en een biertje. Pa had nog een grote mond tegen annie over armpie drukken en annie trapte er in. bijde gingen aan tafel zitten en toen........................... had pa spijt.

De 7e zijn we naar de old faitfull gereden en daar een hike gemaakt. en het was echt fantastisch. Zo mooi en zo schitterend. Jullie zullen het wel op de fotos zien. Oja de fotos lukte niet omdat onze fotos van de camera veel te groot zijn dus die voeg ik later wel bij. We hebben nog een haakje uit geslagen.  Toen was de dag al weer om.

8e ook weer door yellowstone gereden en veel gezien. Zo verschrikkelijk mooi en de eerste nachtvorst gehad brrrrrrrr. We zijn naar de de grtand canyon van Yellowstone gereden en een mooi hike gemaakt daarlangs onbeschrijflijk.

Gefeliciteerd Heleentjuh!!,. We zijn naar Grand tetton gegaan en veel gereden ook naar Jackson gegaan om de camper weer vol te laden met eten en drinken. s'avonds zijn we in de midle of nowhere gereden op een cam,ping bij een meer met geen luxe.  Daar hebben we heerlijkl gevist samen met een Vis arend die steeds over ons heen vloog en in het water dook. s'ochtens weer even gevist met dat beest en later naar salt lake city gereden waar we nu op een camping staan. groetjes van het reiskwartet
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!