11 September

Door Ruijtereis - A long time ago Vanmorgen weer op tijd vertrokken, tenminste nadat ik een spelletje katan had gespeeld ;-) Met Nederland via internet.
Toen zijn we richting Canyon lands gereden. Dat zou vlak bij de camping zijn maar was toch wel ietsje verder rijden dan Sr dacht. Maar dat gaf niet het was een mooie rit.
We hebben het park weer doorgereden en het was weer overweldigend. Als worden we wel een beetje kritisch want het was niet zo mooi als Arches. Het jammere is wel dat je eigenlijk elke keer een stuk moet lopen om bij het mooiste gedeelte te komen. Dus je rijd een stuk en dan zijn er Vieuw Area waar je dus de Camper kunt parkeren, om dan vervolgens een paad af te moeten lopen naar dat uitkijk punt.
Nu is dat best wel vermoeiend en voor Jr wordt het soms ook best te veel. Maar dan blijven wij wachten bij de Camper. En eten een ijsje of maken drinken.
Op zich heb je dan ook mooie uitzicht punten.
Alleen niet HET uitzicht punt.
Maar Casper sr haalt zijn hart op en struint wat af.
We hebben deze dag wel weer herten en hagedissen gezien. En in het veld liep een wolf. Na het canyonlands zijn we nog naar Deadhorse gereden. Dat is een park waarbij je de colorado kunt zien lopen in de vorm van een hoefijzer.
Weer hele mooie plekjes gezien. En uiteraard in de zon! Het was weer 30 graden. Wat dus best warm was.
We zagen de vlag halfstok hangen en vroegen dus aan een parkwachter waarom dat was. Dom van ons, maar het was vanwege 11 september. Eerlijk gezegd vergeet je welke dag het is.
Om half zes waren we weer bij de camping en hebben we eten klaargemaakt. Toen was het inmiddels al hard gaan waaien en werd het steeds donkerder.
Op een gegeven moment was de hemel helemaal rood/paars/zwart. En zagen we de bliksem flitsen recht naar beneden schieten.
Ook ging het op een gegeven moment regenen, maar niet echt vreselijk hard.
Om negen uur waren we zo moe dat we lekker ons bed gingen opzoeken. En als een blok in slaap vielen.
Weer een dag voorbij.
Een dag vol met indrukken en verwondering voor Gods wondere schepping. Heer hoe heerlijk is Uw naam!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!