15 September

Door Ruijtereis - A long time ago Vanmorgen vroeg vertrokken omdat we een lange zit voor de boeg hadden. We rijden deze dag naar Page. En daar zullen we twee nachten blijven. Onderweg zijn we gestopt in Kanab om even de benen te strekken en een bakkie koffie te nemen. Ik dan de koffie de andere nemen gewoon thee.
Op het terras konden we internetten dus zijn we snel gaan msnnen en de e-mail bekijken. Zodat we weer op de hoogte zijn van al het rijlen en zeilen in Nederland.
Toch wel fijn om zo van ons thuisland te horen.
Daarna zijn we door gereden naar Page en toen we daar aankwamen was het inmiddels 31 graden geworden.
Eerst zijn we even wezen eten en daarna de rondtoer naar de Antilope grot besproken. Boodschappen gedaan en ons weer verbaasd dat er zo weinig groente te krijgen is.
Vervolgens aan Casper jr laten zien dat er in page echt 13 kerken op een rij staan aan dezelfde weg. En in heel page zijn er dus 15!
Daarna hebben we de camping opgezocht en ben ik de was gaan doen. Het was echt te warm! Gelukkig bleek dat we ook nog konden zwemmen in het Lage Powel waar onze camping aan staat. Dus na de was snel zwem pak aan en het water in!
Dat koelde goed af en na een uur zijn we onze plek in gaan nemen op de camping. Hoog tegen de berg met uitzicht op Lake Powel.
Inmiddels is het hier dus al koeler aan het worden en zagen we net een prachtige maansopgang vanachter een berg. En prachtige grote maan.
Schitterend om te zien.
Weer een dag voorbij en we hebben weer genoten van alles wat we hebben gezien. De zon was iets te veel van het goede maar dat hoort er een beetje bij.
Nederland slaapt en wij zitten buiten in de maneschijn.
Groetjes en tot laters.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!