23 September

Door Ruijtereis - 24-09-2008 01:43 Vannacht was het volgens de mannen bitter koud!
De ramen gingen dicht en gelukkig mocht het raampje boven mij open blijven. Want ik heb het dus niet koud.
Maar er liepen vanmorgen vroeg dus weer deer dieren over de camping langs onze caravan. Casper sr kon er zelfs heel dicht bij in de buurt komen.
Na dat wij ons hadden aangekleed, ik de douche in de camper gebruikt, sr en jr hun hoofd onder de kraan gestopt zijn we gaan ontbijten. Om half negen zijn we op pad gegaan om de Black Canyon van dichtbij te gaan bekijken. Nu ja, dichtbij. We konden van boven af naar beneden kijken. En je hoorde de rivier die beneden door de canyon stroomd boven bulderen! Maar het was bijna twee maal het empire state building. Zo diep.
En weer prachtig om te zien.
Ze noemen het de black canyon maar de rotsen waren donker met allemaal van die aders er door heen. En sommige waren toch ook wel met rood.
Maar het was weer prachtig om te zien.
Om twaalf uur hadden we alle vieuw points bekeken en zijn we richting ons volgende doel gereden. En hebben we weer een schitterende weg mogen volgen met de mooiste herfstkleuren die je je maar kan bedenken.
Om half vijf waren we bij een camping met rv plaats in Monarch.
Verder dan we van plan waren maar het vlotte goed, erg rustig op de weg dus we zijn maar even verder gereden dan de bedoeling was.
Morgen gaan we dus richting Colorado springs, dan gaan we shoppen zou Casper jr zeggen. Eindelijk!
Nee hoor, hij geniet en heeft het prima naar zijn zin. Valt wel regelmatig op mooie wegen in slaap. Maar daar kan hij ook niets aan doen. We zijn blij dat we altijd ons bed bij ons hebben want dan gaat hij gewoon daarop liggen.
Nu tot zo ver maar weer de verslagen.
We verlangen naar huis.
Knuffel en dikke kussen van ons alle drie!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan