De reis en San Francisco

Door Denise, Erik & Lars Koomen - 03-09-2008 04:19

Hallo allemaal,

 

Ten eerste sorry voor de late reactie…

Nu ons verhaal:

Nadat we goed en wel ingecheckt  waren bleef het afwachten of we nog een babyplek zouden krijgen. De stewardess deed haar uiterste best maar kon niets beloven. Gelukkig mocht de kinderwagen en de maxicosi helemaal mee tot de gate en de maxicose zelfs mee het vliegtuig in.

Uiteindelijk in het vliegtuig waren er mensen zo vriendelijk hun plek af te staan en te ruilen.

Dus Lars kreeg een bedje en heeft daar af en toe een minidutje gedaan en wat gespeeld met zijn slak en zonnebloem. Een rondje door het vliegtuig duurde gemiddeld een half uur want iedereen had natuurlijk aandacht voor Lars. Hij heeft weer heel wat afgesjanst….

Hij kreeg nog een slab met een potje met peren waar hij met volle teugen van genoot.

De landing was nog even spannend, met nog 4 km te gaan en op minder dan een kilometer hoogte maakten we een doorstart en wisten we even niet waarom. Het bleek dat er een vliegtuig te dicht bij ons zat. We waren op dat moment ook een uur te vroeg! We landden locale tijd hier uiteindelijk rond 12.40.  We moesten even buiten wachten op het shuttle busje naar het hotel. Toen we nog geen 5 minuten in het busje zaten bedacht Denise dat ze de videocamera in het mandje van de trolley van de koffers had achtergelaten…. Stress dus. Aangezien de chauffeur het vliegveld al had verlaten ging hij eerst zijn volledige route langs de hotels doen en toen pas terug naar de airport 45 minuten later… Maar je wil het niet weten, een eerlijke vinder had hem terug bezorgd bij de politie en terwijl Denise het ging regelen ging Erik weer naar het hotel en arriveerde Denise 45 minuten later bij het hotel MET videocamera. Wat een geluk….

Lars gedroeg zich nog steeds of hij net was opgestaan, terwijl hij de gehele reis maar een uur geslapen heeft, wat een wonderkind! Echter om 17.00 crashte hij  en was niet meer wakker te krijgen.

Nadat wij een pizza naar binnen hadden geslagen gingen wij ook lekker tukken om 20.30.

Zoals al verwacht was Lars om 4.30 klaarwakker maar wat wil je ook na 12 uur slapen…

Hij  is alweer druk al zijn verhalen aan het vertellen tegen zijn slak en zonnebloem!

Om 9.00 opgehaald  door de camperverhuurmaatschappij vanochtend. Het duurde echter vrij lang voor we op pad konden, het was er megadruk. Maar goed op de wall mart waar we de boodschappen ingeslagen hebben. Bij de IKEA een kinderstoel voor Lars gekocht en toen konden we terug rijden naar San Francisco want inmiddels zaten we in Oakland.

Nog even getracht downtown SF in te rijden maar dat is niet handig om zo’n camper midden in de stad te willen parkeren met al die een richting wegen. Dus maar doorgereden naar het RV park waar we de boel gereorganiseerd hebben. Lars sliep zowaar 2 uurtjes terwijl wij SF door crossen.

Op het RV park kunnen we morgen de shuttlebus nemen naar downtown, dat is veel makkelijker.

Lars ontwikkeld zich dag bij dag. Hij kruipt inmiddels als een speer achteruit. Hij ligt op zijn kleedje met de bogen bovenin te spelen als wij HEEL dicht in de buurt zijn. In zijn kinderstoel zit hij zelfstandig zonder dat hij ondersteuning nodig heeft.

Nou dat was het weer, morgenavond zullen we weer mailen en dat is voor jullie dus 8 uur later….

 

Tot gauw weer, als jullie willen mailen naar ons gewone planet adres aub.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan