San Francisco 3-9

Door Denise, Erik & Lars Koomen - 04-09-2008 07:39

Daar zijn we alweer, we benutten de e-mail faciliteiten van het RV park nog maar even want we weten niet hoe het de komende dagen zal zijn.

In de camper bevalt het prima zo na de eerste dag en nacht.  Lars heeft in zijn kinderstoel zijn hapjes gegeten en die zit er prima in.Het bed is lang genoeg voor Erik en het slaapt heerlijk. Lars zit al onmiddellijk in zijn ritme dus dat is ook prettig en slaapt heerljk in zijn tent. Hij sliep tot 7.45. Overdag is het erg warm, 26 graden maar ’s avonds koelt het snel af, Lars was ook best koud dus krijgt vanavond een laagje meer aan.

Vandaag zijn we San Francisco ingegaan met de shuttle bus vanaf het RV park. We vertrokken rustig aan om 10.00. We werden in Chinatown eruit gelaten en moesten al direkt megasteil een weg omhoog om bij de cablecar te komen die ons naar pier 39 zou brengen en dat met de kinderwagen…. Welcome to SF….  We zijn bovenaan Lombard street uitgestapt (dit is de kronkeligste straat) en deze straat naar beneden gelopen. Vanaf daar naar de haven gewandeld, fishermans wharf. Vanaf daar kun je mooi de bruggen zien liggen, de golden gate en de bay bridge en alcatraz. Leuk alle winkeltjes bekeken op pier 39 en de zeeleeuwen  die daar een paar meter  van de kust in grote getalen liggen. Met Lars ging alles ook weer prima zo onderweg, hij geeft het zelf wel aan wanneer hij honger heeft. Volgens mij moet het een talenwonder worden want hij is al in alle talen aangesproken, engels, Frans, Duits en vandaag werd hij zelfs bellisimo genoemd! En maar sjansen, dat hij nog geen kramp in zijn lachspieren heeft….

Toen weer in de cable car naar Market street, DE winkelstraat van SF. Erik heeft maar een MAC laptop gekocht wat hij al wilde. Inmiddels was het al 16.00 en stapten we in een overvolle bus met tig tassen, de kinderwagen en een slapende Lars. Als haringen in een tonnetje… op weg naar het Golden gate park. Daar hebben we op het gras tussen mooie bloemenvelden met Lars liggen spelen. En toen was het weer haasten om op tijd terug te zijn in chinatown waar de shuttlebus ons weer oppikte. We werden er in een achterbuurt uitgegooid want de buslijn stopte daar dus moesten we ineens nog een heel stuk lopen naar chinatown, maar we waren op tijd. Na nog geen minuut daar te hebben gestaan kwam de shuttle bus al aanrijden. Voor Lars was het een zware dag want die was onmiddellijk gecrasht en ging om 20.45 slapen. Nou morgen zullen we voor we vertrekken de mail nog even lezen want daarna weten we niet wanneer het er van komt. We gaan morgen naar Yosemite rijden.

 

Kus van ons allen.

 

Ps :

M & I Leuk dat jullie bijgeboekt hebben, genoeg tijd straks!!

Ida sterkte weer met werken.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan