De heenreis

Door Wiefferink, P, De Lutte - 01-08-2008 02:05

Hallo allemaal.

Het begon niet zo goed op Schiphol, want vertraging.
We zouden om 1315 uur vertrekken, maar dat werd 14.00 uur. Het vliegtuig kwam te laat binnen, moest nog worden schoongemaakt en nog wat ander gezeik.

Hoe dan ook, we zaten met ons 5-jes op een rij in de Airbus 330 van Transat.
Marilie was erg zenuwachtig en moest het handje van Tijs vasthouden.
De vlucht was prima en om 1430 uur local time Vancouver zijn we geland. Vlak voor de landing was er nogal wat turbulentie en werd ook Anita een beetje nerveus. 
Een kwartiertje wachten op de shuttle die ons naar het hotel bracht, inchecken en al met al heel goed aangekomen. Maar : wel met een spatje regen en 18 graden. Dat wisten we trouwens. Ook morgen is het nog bewolkt, maar vanaf overmorgen klaart het aanzienlijk op.
Inmiddels het camperverhuurbedrijf gebeld en morgen rond 0800 uur worden we afgehaald bij het hotel en gaan we de camper, type MH27 ophalen. Dan rijden we morgenmiddag door naar Hope, onze eerste stop op ca 250 km oostelijk van Vancouver. De camping daar is al gereserveerd, dus dat is gelukkig dan ook een zekerheidje en zo kunnen we wennen aan het "camperen".
Dit berichtje stuur ik vanuit de hotelkamer. Of we de komende dagen ook zo gemakkelijk het internet op kunnen is natuurlijk nog de vraag, maar dit is i.i.g. al gelukt.

Sander vindt het hotelbad amerikaans groot. Marilie vindt het zwembad in het hotel maar niks en Tijs vindt dat er veel Aziaten rondlopen in Vancouver.

Kortom : we zijn goed gearriveerd, iedereen is nog "good te pas", we gaan straks douchen, lekker eten en waarschijnlijk vroeg onder de wol. Het is hier nu 5 uur 'smiddags en bij jullie 2 uur 'snachts. Dus jullie liggen allemaal op 1 oor als het goed is.
Nou, voordat er nog meer onzin uitkomt sluiten we af,

groetjes,
FAMILIE STAMP




 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan