zondag/maandag

Door Wiefferink, P, De Lutte - 12-08-2008 03:20 Howdy !

Even een kort berichtje, ook om jullie niet te vervelen met onze verhalen.
Vanaf Valemount zijn we doorgereden naar Wells Gray National Park. Dat is een bijzonder groot (nrd-zd = 150 km) park en ook mooi. Maar helaas zat het weer tegen. Het begon te regenen. Redelijk droog konden we nog een 2-tal mooie punten bekijken (Dawson Falls & Helmcken Falls) maar toen was het toch wel tijd om binnen te gaan zitten. 's Avonds wel lekker gegeten in een nabijgelegen restaurant. Het plan om vandaag (zondag) naar Clearwater Lake te gaan, hebben we laten varen, omdat het ook vanochtend nog slecht weer was daro.
Helaas pindakaas, inpakken en wegwezen.

 

Vanaf Clearwater een paar honderd km zuidwaarts gereden, de Okanagan Valley in. Gestopt net voor Pentincton en hier is het heerlijk weer (29 C). Nabij een meer, kleine maar gezellige camping. Het is nu bijna 18.30 uur. De kids hebben zojuist een uurtje gezwommen in het Okanagan Lake en zo meteen gaan we spaghetti eten !

We hebben nog 3 dagen (di-wo-do) want vrijdag moeten we de camper inleveren. Vrijdagavond om 2100 uur vliegen we en zijn zaterdagavond terug. Daar willen we nu nog niet aan denken....

We hebben nog geen ruzie gehad, ondanks dat Paul alles wint met kaarten en mexicaantje (maar niet heus).

Toedeledoki
 
Familie STAMP

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan