Dag 6 - Sequoia Park

Door André en Thea Booi op 23-09-08 21:31
Vandaag op weg naar het Sequoia Park. Hiervoor moesten we toch eerst een flink stuk rijden maar eenmaal in het park bleek de natuur wonderschoon te zijn. Er staan hier reuze grote maar ook reuze lange bomen. Hier staat bijvoorbeeld de langste boom van Amerika.
We zijn er regelmatig uitgegaan om al het moois van dichtbij te bekijken.
We spraken met Aad en Tinie af dat we elkaar vandaag zouden loslaten. Zij wilden misschien andere dingen bekijken dan wij. En ja, daar begon het fout te gaan.
Nadat we het Sequoia Park uitreden gingen we richting Fresno en daarna naar het Yosemite Park waar André een camping had uitgezocht.
Onderweg in Fresno deden wij nog wat boodschappen en dachten dat Aad en Tinie ons wel voor zouden zijn. Het was nog een flink stuk rijden wat ons best wel tegenviel. Eenmaal in het Yosemite Park bleek de camping niet te vinden, eigenlijk was er helemaal geen camping op de plaats waar we hem hadden verwacht.  Inmiddels was het al donker geworden en wisten we niet goed waar de anderen waren. Wat nu?
Dan maar terug naar de camping die we onderweg hadden gezien. In het pikkenacht dus terug. Ineens zagen we een camper aankomen en we vermoedden dat het Aad en Tinie waren. De walkie-talkie gepakt en contact gezocht en ja hoor, ze waren het. Leve dit communicatiemiddel want onze telefoons hadden in dit verlaten gebied natuurlijk geen bereik!
We hebben hen geadviseerd om te keren en terug te rijden. Bij de bewuste camping hebben we een hele tijd op ze staan wachten en wat waren we blij dat we elkaar zagen!!
De camping was vol waarna we besloten om de nacht door te brengen op een parkeerplaats bij het informatiecentrum en een benzinestation. Daar aangekomen heb ik nog voor ons vieren een heerlijke pasta gekookt en wat smaakte dat lekker zeg! In dit park mag je normaal buiten de kampeerterreinen helemaal niet in een camper overnachten maar we hebben gelukkig geen enkele sheriff gezien! Dat werd dus een spannend nachtje op een parkeerterrein!!
De nacht werd weer koud maar we zaten ook op een hoogte van ongeveer 2300 meter.
De temperatuur daalde naar 7 graden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden