Dag 7 - Yosemite Park

Door André en Thea Booi - 23-09-08 21:32
Rond 9 uur ging het benzinestation open en hebben we eerst getankt om het Yosemite Park veilig door te komen. Vandaag rijden we maar weer samen, Aad en Tinie durven het niet aan om weer te verdwalen want gisteren hebben ze een aardige omzwerving gemaakt, wat zeg ik, ze hebben half Callifornië gezien, wat niet gepland stond!!
 
Wat is het hier mooi en wat een prachtige vergezichten zijn er.
Op verschillende plaatsen gestopt om alles te bekijken en foto’s te nemen.
Onderweg waren er verschillende bosbrandjes te zien. De brandweer hield alles goed onder controle. Ze zijn hier wel wat gewend, dat zie je aan alle verschroeide bomen.
Uiteindelijk zijn we over de Tioga Pas ( 3.000 meter hoog) gereden. We hebben in Europa over aardig wat passen gereden en hoge bergen gezien maar dit was echt zo schitterend mooi, dit vind je toch niet in Europa.
Daarbij komt dat we door valleien rijden die zo uitgestrekt zijn, alleen al de ruimte geeft ons echt het gevoel dat we in Amerika zijn.
 
Rond half 5 waren we op een camping in Bishop. André had deze camping uitgezocht vanwege de Hotsprings baden en nadat de camper was geïnstalleerd zijn we daar maar eens ingedoken, het was heerlijk na een warme dag. Het is hier ruim 30 graden! Natuurlijk ontmoeten we weer Nederlanders en het is leuk om de ervaringen uit te wisselen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!