Dag 9 - Las Vegas

Door André en Thea Booi - 23-09-08 21:35
Zoals gezegd rijden we nog een paar uur door Death Valley en na de camping is er weer geen leven te bekennen in dit hele gebied. Op het Zabriskie Uitzichtpunt zien we schitterende bergen in alle vormen en maten. Echt prachtig!! We tuffen lekker door, raampjes open en de muziek hard aan. Thea galmt lekker mee op de muziek die we van Hans meekregen.
Na ellenlange rechte wegen waar cactussen langs de weg groeien zien we Las Vegas in de verte liggen. Als we deze stad naderen komen we in een verschrikkelijke drukte terecht. Jeetje wat een auto’s en brede wegen. We zien al enorme grote hotels liggen, een achtbaan kronkelt tussen alles door en we zien de wagentjes van schrikbarende hoogte naar beneden razen!! Dat nooit!!!
Alles staat goed aangegeven en André heeft alles goed voorbereid waardoor het geen probleem is om de via internet besproken camping te vinden. Na het inchecken zoeken we onze plaats op en alles ziet er keurig uit.
De wasmachine en later de droger wordt gebruikt en na een paar uur ligt alles weer schoon in de kast.
Na het eten gaan we op zoek naar het casino dat hoort bij het enorme grote hotel en de camping, alledrie met de naam Sam’s Town.
Als we binnenkomen zien we een zee van éénarmige bandieten!! Wat een hoeveelheid automaten zeg. We gaan ook eerst maar eens kijken hoe alles werkt aan de speeltafels. De mensen die daar spelen zijn enorm bedreven in het spel!! Ook zijn er spelen waarvan we niet begrijpen hoe het werkt. We gaan maar eens op zoek naar wat automaten, dat is voor ons wat veiliger. Geen winst gemaakt maar ook geen smakken geld verloren, alleen maar plezier gehad!!
Als we weer terug komen nemen we een lekker koud wit wijntje, het is dan nog bijna 30 graden.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!