Dag 15 - Blanding

Door André en Thea Booi - 01-10-08 18:29
zondag 28 september 
 
Al weer een mooie dag met een strakblauwe hemel. We rijden alweer door een prachtig gebied en na ongeveer 60 km. Komen we aan bij de Coloradorivier die we zullen moeten oversteken. Eerst drinken we koffie op een uitzichtpunt. We beseffen dat we bovenop een plateau staan waar we een prachtig uitzicht hebben over de rivier en de brug waar we straks overheen rijden. Daarna vervolgen we onze weg richting het Natural Bridges Monument. Dit is weer een groot park met vele bergen maar waar de natuur er voor heeft gezorgd dat er in de loop der eeuwen een aantal bruggen zijn ontstaan in de rotsen. Er zijn er totaal drie en om deze te kunnen zien moeten we een eind naar beneden lopen. Aangezien het erg warm is kost het best enige moeite. Deze moeite wordt beloond als we de bruggen zien. Het is werkelijk fascinerend om te zien hoe dit is ontstaan.
Naar beneden lopen is inspannend maar van een flinke diepte naar boven klimmen kost niet alleen moeite maar ook een heleboel vocht! We drinken flink!
Eenmaal aangekomen in Blanding vinden we de camping snel. Ook vandaag weer het welverdiende biertje. Als we wat zitten te kletsen treffen we een eenzame Amerikaan die op de fiets het hele land doorkruist. Als we onderweg fietsers zien dan verklaren we die voor gek en dat hebben we hem ook gezegd. Hij moet erg lachen. Het gesprek verliep zeer geanimeerd en voor we het wisten aten we met z’n vijven een heerlijke door Tinie klaargemaakte maaltijd in de buitenlucht. We sluiten de dag reuze gezellig af!
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata