Page; het vervolg...

Door Ferry en Mariëlle - 16-09-2008 20:06 Over ergens vroeg verschijnen. We hadden dus gereserveerd voor een tour op de dam, om 8.30 uur. Maar welke 8.30 uur?? Gelukkig zijn we na wat puzzelen erachter gekomen. Het was vroeg vanochtend, of niet?? We waren precies op tijd vanochtend! Gegeten achter het stuur.... (Dit is gelukkig niet normaal hier hoor!) De tour was mooi en zeer educatief zullen we maar zeggen. De details besparen we jullie. Een kleine greep uit de vele getallen, 10 jaar gebouwd, 10.000.000 m3 cement gebruikt, 7 jaar geduurd tot het meer vol was. Nu voor 63% vol ivm droogte enz. enz. Ferry kan het allemaal navertellen. Oh ja, energievoorziening voor 2.000.000 mensen en watervoorziening voor 30.000.000. Meer info voor de liefhebbers op aanvraag bij Steve. Foto's zeggen genoeg.....
Nu even ons weblog bijwerken in een internetcafe en dan gaan we met een kayak Lake Powell van de andere kant bekijken. We hebben besloten om hier nog een nacht te blijven. Morgenochtend vroeg vertrekken we naar de Grand Canyon. En donderdag staat de helicoptertour gepland.
We kunnen het allemaal bijna niet bijhouden wat we hier meemaken. Het is bizar...wat een reis!! We genieten volop en hebben het gevoel al weken op pad te zijn. Sommige dingen zullen we vast herhalen, maar het is echt zo!!! Liefs voor allemaal, wij gaan kayakken!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan