21-09: Onderweg naar Las Vegas

Door Leon en Puck - A long time ago

Vanochtend rond 8:30 vertrokken vanuit Panamint Springs. Na een lange en deels bochtige rit in Death Valley aan gekomen. Leek Panamint Springs al dor, nou dan geldt dat ook voor Death Valley. Maar wat wil je dan ook met die hitte (vandaag alweer 40 graden) en 10 mm regen sinds 1 jul. Het uitzicht is er echter zeker niet minder om.

Al te lang zijn we vanwege de hitte echter niet blijven hangen. (en dan waren we er nog vroeg, nog voor dat de echte hitte begon)

Na wat kaarsrechte wegen:

aangekomen in Las Vegas. Dat is achter het stuur van zo'n camper toch wel iets spannender dan die rechte wegen van ervoor. Ahwell vast houden aan keep-your-lane en gewoon op de eigen rijstrook blijven hangen ook al word je links en rechts ingehaald. Allebei goed op de borden letten en even later sta je op een geasfalteerde parkeerplaats die als
campground dient. Hier is het gelukkig maar 33 graden :). Nu even rustig aan en straks als het wat koeler is een kijkje gaan nemen op de strip.(Wij staan ongeveer ter hoogte van het rode cirkeltje)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!