21-09: Onderweg naar Las Vegas

Door Leon en Puck - 22-09-2008 01:25

Vanochtend rond 8:30 vertrokken vanuit Panamint Springs. Na een lange en deels bochtige rit in Death Valley aan gekomen. Leek Panamint Springs al dor, nou dan geldt dat ook voor Death Valley. Maar wat wil je dan ook met die hitte (vandaag alweer 40 graden) en 10 mm regen sinds 1 jul. Het uitzicht is er echter zeker niet minder om.

Al te lang zijn we vanwege de hitte echter niet blijven hangen. (en dan waren we er nog vroeg, nog voor dat de echte hitte begon)

Na wat kaarsrechte wegen:

aangekomen in Las Vegas. Dat is achter het stuur van zo'n camper toch wel iets spannender dan die rechte wegen van ervoor. Ahwell vast houden aan keep-your-lane en gewoon op de eigen rijstrook blijven hangen ook al word je links en rechts ingehaald. Allebei goed op de borden letten en even later sta je op een geasfalteerde parkeerplaats die als
campground dient. Hier is het gelukkig maar 33 graden :). Nu even rustig aan en straks als het wat koeler is een kijkje gaan nemen op de strip.(Wij staan ongeveer ter hoogte van het rode cirkeltje)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan