25-09: Capitol Reef en Arches

Door Leon en Puck - A long time ago Vanmorgen zijn we na een ontbijtje vertrokken naar Arches NP. Om daar te komen zijn we onderweg door Capitol Reef NP gereden. Hier zijn we even gestopt bij het visitor center en hebben we onderweg nog wat foto's gemaakt. En ondanks de aanwijzingen in het boekje de aanwezige waterval volkomen gemist

We hadden gehoord dat vooral Arches erg mooi moet zijn dus we zijn maar lekker doorgereden. En zoals beloofd Arches is erg mooi. Net als de afgelopen dagen veel rode rotsen maar daarnaast een aantal stenen bogen. Zie hiervoor de foto's.
 


We hebben een aantal wandelingen gemaakt om de Arches van dichtbij te bekijken.
 
Dus weer de goede schoenen aan en hiken maar!  Daarnaast zijn we ook bij de "Balanced Rock" geweest. Een soort Atlas met een steen er bovenop.Bij veel van de viewing points zijn rolstoelpaden aangelegd zodat iedereen er dichtbij kan komen. Best een rare ervaring zo'n betonnen pad midden in een gebergte. Na het wandelen om de Balanced Rock zijn we op weg gegaan naar Moab. Dit is het dichtstbijzijnde stadje. Hier net voorbij ligt de camping waar we nu staan. Na een verfrissende douche en een lekker ijsje zijn we helemaal klaar voor de avond. Zo nog een prakkie maken en dan waarschijnlijk een spelletje kolonisten spelen. Morgen willen we weer vroeg op pad richting Monument Valley. Als het even lukt willen we daar om 12.00 meegaan op een tour met Navajo indianen. We hebben gereserveerd maar geen bevestiging gekregen dus we zullen zien! 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!