30-09: Onderweg naar San Diego

Door Leon en Puck - A long time ago

Vanuit de Grand Canyon zijn we gisteren naar Kingman gereden. Zo'n 150 mijl met de camper. Daar op de camping aangekomen hebben we nog wat gewassen want met dat warme weer ben je zo door je     t-shirtjes heen. Tegen de avond hebben we een verfrissende duik in het zwembad genomen. Daarna alvast de dag van vandaag gepland qua route en nog even gekeken wat San Diego allemaal te bieden heeft.

Vanmorgen zijn we weer op tijd op pad gegaan omdat we helemaal door wilden rijden naar San Diego. Dit is zo'n 380 mijl. Met een max van meestal 65 mijl per uur ben je dan toch een flinke poos op pad. Een groot deel van de dag hebben we over de US Highway 95 gereden. Deze weg doet het meest denken aan een achtbaan. Er zitten veel zogenoemde "Dips" in. Onderin zo'n dip heb je dan echt het gevoel in je maag dat je ook hebt als je over het randje bij een achtbaan gaat.

Onderweg zijn we door veel verschillende landschappen gereden. Eerst bergen, toen grasland, weer bergen en daar stonden we dan midden in de woestijn. Net of we nog even naar Egypte zijn gevlogen. In de woestijn zagen we iets heel aparts staan, bekijk de foto zelf maar!
 
Na de woestijn gingen we al vrij snel over op de snelweg en werd het wat saaier onderweg. Maar ook hier weer een ander landschap naast de weg.Rotsen en nog eens rotsen....

Om een uur of 16.00 zijn we aangekomen op de campground in San Diego. Dit zal onze laatste camping zijn. Van hieruit gaan we nog 2 dagen San Diego in en zullen we vrijdag naar Los Angeles rijden om de camper weer in te leveren.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!