De voorbereidingen

Door Margré en Jan - 17-08-2008 18:21

Hallo allemaal,

deze eerste pagina is in feite bedoeld als test naar jullie allemaal. Natuurlijk zijn we al heel wat uurtjes in de weer geweest met de voorbereidingen. Omdat we ook familiebezoek gaan doen (op tenminste drie locaties) hebben we ook al heel wat af ge-googled om enigzins het idee te krijgen waar we zijn moeten.

Zes weken betekent een berg bagage, dus hebben we ook nog twee extra koffers aangeschaft, uiteraard op wieltjes. Alle tickets zijn al binnen, de camper natuurlijk geregeld, een lekkere ruime, negen meter lang. Slechts twee campings hebben we vastgelegd, namelijk voor-  en direct na de ferrie, die ons gedurende een 15 uur durende tocht tussen de bergen door van het vaste land naar Vancouver-Island gaat brengen.

Voor wie het vergeten is, we beginnen in Calgary met de eerste dag gelijk al familie bezoek. Vervolgens  gaan we daar 5 weken rondtoeren en dan met een binnenlandse vlucht naar Toronto, waar ook weer twee familieleden bezocht gaan worden en natuurlijk ......    de Niagara Watervallen.

Welnu, voor een testbericht is dit alweer lang genoeg. Bericht ons even of het jullie gelukt is dit te lezen, dan zijn we helemaal blij. Overigens weten we van Sibren, dat internet daar geen vanzelfsprekende voorziening is (in de oerwouden). De berichtgeving zal dus waarschijnlijk zeer ongelijkmatig verlopen, maar dat mag de pret niet drukken.

Tot horens,

Margré en Jan.

Hieronder treffen jullie de geplande route aan.


Zaterdag 23 augustus 2008

De slaapkamer is inmiddels veranderd in één groot magazijn en vier grote koffers staan gulzig te wachten om de berg kleding etc. op te slokken. Omdat Margré zich afvroeg hoeveel kastruimte er in zo'n camper zaten, heb ik opnieuw ingelogd op de site van onze camperboer. Kan het niet laten om twee plaatjes van het interieur te tonen, omdat mijn hele omgeving weet dat ik allergisch ben voor tentzeil en haringen. Zoals jullie hieronder zien, moet dat toch eigenlijk wel gaan lukken.





Heb net een onthutsende foto van onze slaapkamer in huidige staat gemaakt, maar die houden we voor ons zelf. 
 

Groetjes maar weer.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan