Dag 2 Los Angeles

Door Mark en Chantal - 16-09-2008 17:05 Half 6 in de ochtend en klaar wakker. Dit is waarschijnlijk die beroemde jetlag.
Vandaag gaan we naar Disneyland!! Eerst even ontbijten Bagels/muffins/toast
En vervolgens in de auto op weg. Een mega snelweg, van 9 banen. Tomtom zal ons naar Disneyland leiden maar helaas zijn bijna alle straten afgesloten wegens de halve marathon van....... Disney (hoe verzin je het) vervolgens gebeurt op de enige uitrit naar Disneyland een ongeluk en de chaos is compleet. Uiteindelijk bereiken we rond 10.00 uur de parkeergarage. Geparkeerd op het Donald Duck dek, gaan we met de mega-roltrap naar beneden naar de trein die ons naar de ingang van het park zal brengen.
Na een hartverzakking te hebben gekregen van de toegangsprijs ( $ 69 p.p) gaan we het park in. De magie van Disney leeft nog steeds. Bij het binnenkomen in Main street waan je je meteen in een andere wereld. En daar loopt Goofy! Zo kinds als ik nog ben, MOET ik natuurlijk met hem op de foto. Wachten in de rij met kinderen van gemiddeld een jaar of 6 voel ik mij toch wel iets opgelaten..... Maar daar zie ik Pluto! Ook daarmee wil ik op de foto. Na wat winkeltjes te hebben bekeken wordt het toch tijd voor wat attracties. Eerst stappen we in bij Sneeuwwitje, leuk maar erg kort om daarna langs te gaan bij de pirates of de carabieen. Een soort wilde fatamorgana(efteling) En een wilde ritje in de auto van indiana Jones. Verder nog The Haunted house en Pinocio en de trein door het hele Park. En om half 4 is het tijd voor de Parade! Alle sprookjes figuren komen dansend aan ons voorbij.
Mark bsluit een T-shirt met Grumpie te kopen en ik een  peper en zout stellentje van Mickey en Minnie.
Uitgeput komen we s'avonds terug in het hotel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan