09. 7 september: New York, New York!

Door Gerard en Irene van Daalen - 13-09-08 01:19
We zijn erg vroeg opgestaan om, na een smakelijk ontbijt, nog even langs het Lincoln Memorial te gaan, een diepe wens van ondergetekende. Samen met Wilma heb ik het Lincoln memorial beklommen en genoten van de indrukwekkende binnenkant, het standbeel van Lincoln en zijn woorden in steen gegrift, en het uitzicht over de Reflection Pool. Te bedenken, dat Martin Luther King daar zijn speech heeft gehouden na de mars naar Washington en dat daar vele Vietnam protesten zijn gehouden!
 
We vervolgden onze weg naar New York en die reis verliep voorspoedig. Na de middag kwamen we in ons hotel en na inchecken en onze auto parkeren, namen we een ticket voor de subway en zijn we Ground Zero gaan bezichtigen. Nou, er valt bijzonder weinig te zien: hekken, bouwvakkers, staal. Naast de brandweerkazerne van Ladder 10, die het meeste te lijden hebben gehad, qua overledenen waren gedenkplaketten.
 
Daarna snel terug om ons om te kleden in gala voor de musical Mama Mia. En omdat we in gala waren, zijn we met de taxi naar Broadway gegaan. Na een snelle en veel te dure maaltijd, waar niet veel smaak aan zat naar het Wintergarden theater. Geweldige musical: leuke rollen, leuk verhaal, geweldige muziek en mooie stemmen. Wat wil je nog meer? Ook Leen en Wilma hadden het erg naar hun zin. Omdat we naderhand geen kroeg konden vinden op Broadway, hebben we de taxi gepakt en terug gegaan naar het hotel om op de kamer nog een afzakkertje te nemen. Vermoeid maar voldaan naar bed, een mini-bedje, waar je dit keer met z’n 2en in moest slapen. Je begrijpt dat dat een groot probleem was. Alleen maar ruzieën om de dekens…
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie