12. 10 september: Cape Cod

Door Gerard en Irene van Daalen - 14-09-2008 22:48
10 september begon heel vervelend: slecht gegeten met de allerslechtste koffie ooit, heel veel oponthoud door de ochtendfile midden in de stad (het duurde 3 kwartier om uit de stad te komen) en vervolgens zodanig verkeerd rijden dat zelfs na mij de Tomtom in de stress schoot. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar het middagprogramma viel in het water: geen boottocht langs de eilanden, geen walvisvaart en zelfs het JFK museum was dicht toen wij daar wilde kijken.
 
Het prettige weer en het leuke restaurantje met uitzicht op het haventje vergoedde veel. Ook de appetizer: ‘onion wedges’ en de rode wijn was aangenaam in het middagzonnetje. De 'onion wedges' zijn stukken ui, gedoopt in een meelbeslag en daarna gefrituurd: lekker met een sausje. En aangezien er meer dan genoeg was voor iedereen betekende dat voor de toiletgang erna: gedeelde smart, halve smart!
 
Ons hotel bleek 80+ bewoners te hebben: overal waar je keek liep grijs haar. De receptioniste adviseerde ons een eenvoudig restaurantje, Molly’s, waar de kerstverlichting nog/alweer voor de ramen hing en je door een boog van rood-groene nepplanten naar binnen kwam. Wel veel gelachen en Leen mocht zijn bierglas mee naar huis nemen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan