13. 11 september: Boston

Door Gerard en Irene van Daalen - 14-09-08 22:54
Omdat we vandaag een korte reisafstand hadden, zijn we gestopt bij de Cape Cod Outlet Factory, maar dat was vooral vergane glorie (paste ook wel bij het vele grijs…).
 
Om 12 uur kwamen we bij ons hotel aan. We mochten niet op de kamer, maar wel onze bagage in een kamer zetten. Daardoor konden we met een lege auto en een veilig gevoel richting subway station Oak Grove, waar we een directe verbinding hadden naar Downtown Boston.
 
De eerste activiteit met de Go Boston card was de Duck tours. We reden met zo’n 30 personen en een gestoorde gids in een amfibievoertuig, die de militairen tijdens de wereldoorlog veel hebben gebruikt, bijvoorbeeld bij de invasie. Zoals gezegd: de gids was gestoord, maar wel leuk. Nadeel was, dat het allemaal veel te snel ging om nog foto’s van te maken. Voordeel was, dat we het water ingingen en foto’s konden maken van de Boston skyline.
 
Vervolgens met de trolley een groot gedeelte van Boston gepakt, ook een gedeelte waar de duck tour niet kwam. Uiteindelijk beland bij de Long Wharf, waar we de metro hebben gepakt en terug naar het hotel zijn gegaan. In dit hotel erg veel jeugd en bij de bar veel locals; weer eens wat anders dan al die grijze haren.
 
Na ons te hebben opgefrist, zijn we naar een Outback restaurant in de buurt geweest, waar we weer het heerlijke Foster bier hebben gedronken en van een smakelijke steak hebben genoten.
Als afzakkertje een klein glaasje Whiskey: een 15 jaar oude Glenfiddich Single Malt. Mmmm!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie