maandag 5 september

Door Aad en Tinie van Haastert - A long time ago

Maandag 5 september

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we met de caltrain, een soort dubbeldekker, waarbij je de mensen bovenin kan zien zitten, en daarna met de bus, naar de stad. We gaan eerst naar de grootste applestore van de westkust, een winkel vol ipad’s, ipods en nog meer van die speeltjes, het ziet er allemaal heel gelikt uit en het is er heel druk.  We wandelen naar Fisherman’s Wharf en onderweg vangen we alvast een glimp op van de Golden Gate Bridge. We komen ook door Lombardstreet, het kromste straatje van de wereld, het is zo stijl en zo lastig bestraat dat je alleen maar naar beneden kan rijden. Het ziet er geweldig uit omdat er in elke bocht een bloeiend bloemperk ligt. Verderop bij pier 39 liggen een heleboel zeeleeuwen op de stijgers een hoop herrie te maken en hebben we tevens een goed zicht op Alcatraz. Langs de kade is het een gezellige drukte en er proberen diverse “artiesten” de mensen te vermaken. We eten bij de oudste bakkerij van de stad. een enorme bakkerij waar ze broden bakken in de vorm van beesten van wel 2 meter lang. Daarna maken we een city tour met een open bus en rijden door de Chinese, de Italiaanse wijk, het businescentrum, het culturele centrum en het hippie centrum en komen uiteindelijk via de victoriaanse huizen, de painted ladies, en het golden gate park verkleumd aan bij de Golden Gate Bridge.

Reacties

Adrie beeuwkes A long time ago

Tjonge,tjonge tiny,wat professioneel allemaal.wel hartstikke leuk zo.!!!!! Leuk om te lezen.lijkt mr wel vermoeiend.gr.jonhan en adrie

ellen A long time ago

wij zijn daar ook geweest, ik wilde toen graag naar alcatraz want het heeft toch veel indruk gemaakt die film, we konden echter geen kaartjes krijgen toen wegens drukte.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!