woensdag 14 september

Door Aad en Tinie van Haastert - A long time ago

Nadat we gisterenmiddag het laatste uur alleen maar op een lange rechte weg door de bergen zijn gereden gaan we vanmorgen al weer snel bochten draaien. Daardoor heb je steeds een ander uitzicht en dat is veel afwisselender. De bergen zijn begroeid met gras maar dat is helemaal verdord en dat ziet er dus geel uit. De bomen zijn nog wel groen en dat geeft een mooi contrast. Dan komen we door een gebied waar brand is geweest en  alles is zwart geblakerd. Dat ziet er troosteloos uit en daar wil je zo snel mogelijk doorheen. Gelukkig duurt het niet heel lang en komen we aan op een hoogvlakte. Daar wordt graan verbouwd en dat geeft een prachtige gele kleur. Als we foto's staan te nemen stoppen er ook 4 motorrijders uit Canada. Als Willie vertelt dat haar eerste vriendje ook een Harley Davidson had werd ze direct uitgenodigd om op de motor te komen zitten voor een foto. De foto is leuk geworden maar ze had even niet aan de hete uitlaat gedacht. We rijden tot The Dallas, niet Dallas van de tv-serie, maar een stadje waar google in 2007  zijn datacentrum heeft gevestigd. Bij The Dallas steken we de Columbia Rivier over en komen dan in de Staat Washington. We rijden langs de rivier en stoppen meerdere malen om een foto te maken. Na 35 km komen we aan bij een op schaal nagbouwde replica van Stonhenge in Engeland. Het is een herdenkingsmonument voor de gevallenen van de Eerste Wereldoorlog.  We komen vroeg aan op het Indian Nation Park. Bij de indianen dus geen alcohol vandaag.  

 

Reacties

Corrie Roos A long time ago

Leuke verhalen, leuke foto's. Vooral die van het kromste straatje.

Veel plezier verder

Corry van Adrichem A long time ago

Hoi Aad en Tinie,
Wat ontzettend leuk om jullie belevenissen te lezen. Wat maken jullie ook veel mee en zien zooooo veel! Echt prachtig. Ik word gewoon jaloers. Geniet er maar lekker van.

Kees en Sjaan A long time ago

Zo te lezen een prachtige reis met veel belevenissen, we genieten met jullie mee al is het natuurlijk in het echt veel mooier. Geniet er nog maar lekker van.

paula A long time ago

ga niet op vak. maar ben ook een beetje onderweg door jullie belevenissen en erg mooi daar
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!