donderdag 22 september

Door Aad en Tinie van Haastert - 24-09-2011 05:09

Via de snelweg rijden we vandaag naar de kust. Wij rijden door Portland een grote stad met aan de rechterzijde een paar hele hoge futuristische gebouwen en links in de verte weer de besneeuwde Mounth St Helens. Wat een mooi contrast is dat toch net zoals in Seatlle.

We gaan winkelen bij een Outlet center en we gaan ieder onze eigen weg. Maar een kwartier later staan we alle 6 bij Levi’s in de zaak. Lekker goedkope spijkerbroeken kopen. Nadat we onze slag geslagen hebben gaan we weer snel verder. Ieder dag vindt André wel een mooie plek waar we met elkaar een boterham kunnen eten maar vandaag is er niets te vinden en zijn we blij dat hij nog een plaatsje vindt waar we wel kunnen staan maar niet kunnen uitstappen dus eten we maar in de camper.

Na een lange saaie weg, nou ja het laatste stuk viel eigenlijk wel mee hoor maar we zijn verwend, komen we aan bij de 101HW, een weg die langs de hele westkust loopt en waar je regelmatig zicht hebt op de zee. Maar uit de verte hadden we het al gezien, geen zon maar mistig. We stoppen toch een paar keer om foto’s te maken van een behoorlijk woeste zee. Als we op de camping aankomen schijnt de zon en kunnen we weer ons dagelijkse pilsje drinken en  met elkaar een toast uitbrengen op het feit dat alles weer prima verlopen is.   

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan