maandag 26 september

Door Aad en Tinie van Haastert - 27-09-2011 08:02

Er zijn geen rare dingen gebeurd, André ontdekte later wel dat de camping door 3 organisaties was afgekeurd, en we vertrekken met heel mooi weer richting Eureka. In Eureka vraagt Thea aan een man, die net de auto in wil stappen, de weg naar de Victoriaanse huizen en een gelegenheid waar we koffie kunnen drinken. Hij verwijst ons naar de 5de straat. We kletsen nog wat met hem en gaan dan op zoek. Een paar straten verder komt de man weer aanrijden. Hij verontschuldigd zich en wijst ons nu de goede weg. Waar maak je zo iets nog mee?  Er staan inderdaad mooie Victoriaanse huizen maar er zijn ook mooie muurschilderingen. Na een lekkere Starbuckskoffie gaan we weer verder 

 

en komen door het Red Wood park. Red Woods, ook wel sequoia’s genoemd, zijn grote oude bomen met een rossige houten stam. Ze kunnen meer dan 2000 jaar oud worden. Dat ze oud zijn is wel zichtbaar want er staan veel hele dikke en hoge bomen.

 

En dan zien we op een bord staan dat San Fransisco nog maar 150 mile weg is, en realiseren we ons dat we bijna weer op het beginpunt zijn en de vakantie dus ook bijna voorbij is. Morgen nog een dagje bijkomen en de koffer inpakken. We staan op een mooi park boven op een berg. We hebben een prachtig uitzicht en er is ook nog een zwembad met mooie palmbomen eromheen dus dat zal wel lukken.

Reacties

Corrie en Ab 27-09-2011 20:55

Lieve Tinie en Aad,'
Bedankt voor de mooie verhalen en foto's. Allemaal een goeie reis terug.
Lieve groeten van ons.

ellen 28-09-2011 10:35

ja ,ik vind de verhalen ook heel leuk om te volgen en ja aan alle leuke dingen komt een eind gr ellen

Jan en Anneke 28-09-2011 20:31

Schitterend, wat een mooie reis hebben jullie gemaakt, heerlijk, zou m ook zo gaan doen.

Kees en Sjaan 29-09-2011 19:43

Ik denk dat je kunt zeggen dat jullie terug kunnen kijken op een hele mooie en fascinerende reis, en ook wij hebben meegenoten, onze dank daarvoor. We wensen jullie nog een hele goede terugreis en een behouden aankomst.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan