27-28-29 en 30 september

Door Aad en Tinie van Haastert - 30-09-2011 21:21

Dinsdag hebben we nog een fijne laatste dag gehad. we werden gewekt door het tikken tegen een boom van een klein soort specht. Lekker buiten ontbeten en zelfs nog gezwommen. De koffers opgezocht en alvast wat ingepakt en met elkaar de restjes opgegeten en gedronken.

Woensdagmorgen de rest ingepakt en de camper schoongemaakt. De laatste 120 kilometer met de camper gereden en die weer afgeleverd bij Cruise America. Blij dat we geen mankementen aan de camper hebben ondervonden, geen ongelukken zijn gebeurd en we gezond zijn gebleven. Vanaf Cruise America werden we weer naar het hotel gebracht waar we ook begonnen zijn. Het was inmiddels een uur of vier en erg druk in de stad, maar onze taxi kon gewoon doorrijden. Op de snelweg is een speciale rijbaan voor auto's waar meer dan drie personen inzitten, dat kan je doen als de weg 6 rijbanen telt, en op die rijbaan was het niet druk. We stappen nog een keer in de bus naar San Fransisco om uit eten te gaan. We hebben een goed restaurant gevonden en lekker gegeten maar gezellig uit eten gaan kennen ze niet in Amerika. Zodra je het bestek neerlegt komen ze je bord weghalen ook al zitten de anderen aan tafel nog te eten. Jammer want het was een goed restaurant. Om het af te leren hebben we nog een kop koffie gedronken bij Starbucks en toen terug naar het hotel. Toch wel weer lekker hoor in een gewoon bed slapen.

 

Donderdagmorgen werden we om half elf opgehaald en naar het vliegtuig gebracht. De controle is gelukkig wat minder als je Amerika uitgaat dan wanneer je het land binnenkomt. Om half drie gingen we de lucht in voor een vlucht van 9,5 uur. Op het scherm zie ik dat we boven de Atlantische Oceaan vliegen als ik dit schrijf. We hebben nog 3000 km te gaan en het is buiten - 42 graden.

We hebben een hele fijne en mooie reis gemaakt met z'n zessen. De reis was bijzonder goed voorbereid door André. Thea en André hebben ons veilig door Amerika geleid en dat was niet altijd eenvoudig met 3 campers. We hebben ongeveer 4200 kilometer gereden en op 14 verschillende RV-parken overnacht. We hebben mooi weer gehad, een paar kleine buitjes, een paar hele koude nachten maar veel zon. We hebben veel vriendelijke Americanen ontmoet. Op de hele reis slechts 1 Nederlands echtpaar gesproken. Veel, heel veel naaldbomen gezien maar ook heel veel andere mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan.

We zijn weer thuis. Ondanks wat turbulentie hebben we een goede vlucht gehad. We gaan weer aan het normale leven beginnen. Nogmaals bedankt voor jullie reacties.  

 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan