LV

Door Sjouk en Tam - A long time ago

Daar zijn we weer, een stuk verderop...:-)

Na Yosemite zijn we in nog 2 natuurparken geweest;
Seqoia & Kings Canyon, ook daar weer mooie dingen gezien! (vanaf deze plek nog een extra bedankje voor de parkpas!)
Weer moesten we alle spulletjes verstoppen voor de beertjes (en die zagen we overigens weer op 30 meter van onze camper!:-))

We zijn vanwege de hitte niet door de death valley gereden, dus daarom via een camping in Mojave, waar een klein vliegveld naast was, een extra overnachting in de richting van Las Vegas.  (s. ging natuurlijk gelijk spotten ;-))
Richting Vegas was de natuur gelijk anders, alleen maar droogte om ons heen en natuurlijk bloedheet, incl. nogal wat wind, maakt het ' s nachts lastig om een slapie te doen...;-)
De volgende dag echt onderweg naar Las Vegas, een kleine tussenstop omdat we plots een lampje zagen branden in het dashboard, maar Cruise Amerika zei: don't worry, keep on driving!:-) (overigens hetzelfde lampje wat jaren in de Seat van Ineke heeft gebrand...;-))
Je rijdt continue in de middle of nowhere en plots ligt daar; LAS VEGAS!! Stukje met campertje over DE STRIP gereden en toen onze camping gevonden... dat lag overigens naast Sam's Town, een grote kermis...:p  's middags in het zwembad gelegen en 's avonds een rondje gelopen in Sam's Town (het volgende bowlingtoernooi wordt hier georganiseerd, er zijn hier 56 bowlingbanen, dus we kunnen ons uitleven!:-)).
Gister (maandag) zijn we begonnen met een heerlijk amerikaans ontbijt! Daarna geshopt in een outlet centre, leuke dingetjes gekocht, en 's avonds dan toch echt DE STRIP op!
Vooral de fonteinshow bij het Belaggio is indrukwekkend, maar sowieso alle hotels, de lichtjes, de enorme casino's met verslaafde fossielen (komt van s. ;-)), etc is echt gaaf, dit kunnen we mooi van ons lijstje ' things-to-do' schrappen!
Vandaag zijn we over de Hooverdam gereden, onderweg naar Grand Canyon komen we toch opeens in een regenbui, het was vreselijk, s. was bang omhoog gezogen te worden in de (niet te missen tornado...:p), intussen hebben we een tussenstop gemaakt in Kingman, waar we weer een leuk verhaaltje voor jullie hebben gefabriceerd!:-)
Inmiddels zijn we de 1000 miles gepasseerd, we hebben er nog een hoop tegoed, dus wacht onze verhaaltjes maar weer af!

bedankt voor alle mailtjes en smsjes!
(helaas kunnen we geen foto's downloaden, maar dan houden jullie nog wat tegoed voor als we thuiskomen...;-))

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!