Vervolg Santa Fe

Door Peter en Leny - 06-10-2008 05:09 Nou een dagje zit er zeker op (sloten we mee af vorige bericht), maar dan anders dan gepland. We gingen vol goede moed naar de Sandia Peak, maar daar aangekomen leek het er op of de tocht naar de 3300 meter hoge top gratis was vandaag. Er stond een rij voor de kabelbaan die voor de Arena in Amsterdam nog nooit heeft gestaan, dus toedeledokie.
Marco kwam op het idee om met de auto om de berg te rijden en langs de achterkant via de weg de top te bereiken. Na een uurtje klimmen was het zo ver, hup auto uit en kanonne, wat was het koud (3 graden) en wat een storm op de top. Trui aan en jas aan en hup met de geit. Het uitzicht was weer fenomenaal, alleen na drie kwartier survivalen, ons trouwplekje was nog ca. anderhalve mijl verder lopen, was het wederom toedeledokie. Geit de andere kant op en terug naar de auto.
Daar werd de airco omgedraaid naar het standje kachel en we gingen terug naar ABQ. Daar heerlijk bij de Garduno's de Mexicaan gegeten met het genot van Mariachi live muziek. 
Op naar, met een wel erg dikke buik, het balloon fiesta. Dachten we.......
Buiten gekomen was het heerlijk gaan regenen en als iets niet goed is voor het balloon glowen, het opvuren van de ballonnen, is het wel regen en wind.
Dus werd het afgelast en konden we rechtstreeks naar Santa Fe terug, ook lekker om een keer om 10 uur in je bed te liggen.

Vandaag was het zo ver, onze trouwdag. En zoals het hoort doe je op die dag speciale dingen. Maar omdat we van een flinke nachtrust hadden genoten barstten we van de energie. Nu kun je die energie op een hoop dingen kwijt, maar met een heel gezin om je heen vallen er toch een paar mogelijkheden af. Gelukkig had Marco nog een trailer met 100 houten bielzen van de Santa Fe Railway Company op de kop weten te tikken die ergens rond zijn landgoed gedeponeerd moesten worden. Drie daar, vier daar en doe daar nog maar een paar en uiteindelijk was de trailer gelost en werd het toch wel hoog tijd om iets aan onze speciale dag te doen.

Maar met een heel gezin om je heen valt de laatste mogelijkheid ook af en zijn we maar aan het heerlijke Thanksgiving diner (een 16 pounds gevulde turkey) begonnen.
Van het uitbuiken kwam ook niet veel, want we hebben nog wat elektronische speeltjes via internet besteld zodat we die morgen op kunnen halen in ABQ. Nu dit ff typen, dan de koffers pakken en nou vooruit dan, nog 1 borrel en dan zit deze verwenweek bij Irene, Marco en Erik er helaas weer op.
PART TWO van de vakantie is dan ook voorbij.

Morgenochtend staan we om 7 uur op en gaan richting ABQ alwaar we de camper ophalen en dat wordt de start van...........PART THREE 

We gaan de komende week met onze RV (recreation vehikkel?) langs een aantal natuurparken en dan hopen we volgend weekend in Las Vegas aan te komen. Dit houdt wel in dat dit (waarschijnlijk) voorlopig onze laatste verslag zou kunnen zijn, dus hoeven jullie niet de alarmcentrale te bellen als er even niets op de site staat.

PS. Leve internet, Peter heeft net gelezen dat Ajax verloren heeft, dus de aller aller laatste mogelijkheid valt ook af.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan