Weer thuis!!!

Door Mariëtte en Jan-Willem - 12-10-2008 22:42 Tja, daar zit ik dan weer in het kleine kikkerlandje met zijn velen op elkaar geplakt. Gelijk al weer gebakkelei op de weg en dat hebben we eigenlijk in ruim 3500 kilometer in de States niet meegemaakt.

De reis terug is heel goed gegaan. Geen vertragingen met vliegtuigen. Het electronisch inchecken op Phoenix Airport was wel toppie. Paspoorten op de scanner en wat touch screen handelingetjes en kat in het bakkie. Koffers doorgecheckt, instapkaarten voor de 2e vlucht, koffers aangenomen en voorzien van labels en dat alles binnen 5 minuten!!

In Chicago hadden we 4 uur tussenstop, dus maar lekker naar buiten gegaan voor de noodzakelijke sigaret, vergezeld van een sandwich en een Starbucks bakkie leut.

Op wat vette turbulentie na in het begin verliep de vlucht naar A'dam ook voorspoedig. Ook wat geslapen zodat we niet helemaal uitgewoond aankwamen. We werden opgehaald door Elise en neef Guus dus dat was wel weer gezellig.

In het schone Dubbeldam gelijk de fotorolletjes weggebracht. Dat wordt wel weer spannend dinsdag of woensdag als ze klaar zijn. Zullen wel weer een paar mooie albums worden!!

Het gisterenavond lang uitgehouden om zo snel mogelijk weer in het ritme te komen. Ik heb tussendoor een uurtje geslapen want ik was helemaal afgedasht. Allebei een goede nacht gemaakt en hopelijk versneld dat het aanpassen aan de NL tijd.

Jeetje dan zit het er al weer op. Nu lijkt het alsof het snel gegaan is, maar daar hebben we intens genoten en hadden we echt het idee weeeeeken weg te zijn!!

Wel een fantastische reis en hele mooie dingen gezien en gedaan: Fietsen over de GoldenGate, Yosemite, Surrealistisch Mono Lake, absurdistisch Vegas, prachtige eerste aanblikken bij Zion en Monument Valley, oogverblindende schoonheid in Bryce en grootsheid van de Grand Canyon.

En buiten dat gewoon lekker vakantie gevierd!!!!!

Ik zal proberen vandeweek nog wat foto's in te scannen en die dan als slotakkoord aan dit weblog toe te voegen. Was wel erg leuk om te doen.

Groetjes aan iedereen!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan