Van SF naar San Simeon

Door Gerard en Wilma - A long time ago Vandaag langs de kust richting LA. We gingen via de route langs de kust. De highway 1.
Het was in SF nog spits uur, maar naarmate we verder kwamen werd het rustiger.
We bezochten Monterey. Hier was nog een mini Fishermannswarf waar de zeeleeuwen nog lekker zwommen in het water.
Gezellig plaatsje. Daarna via de 17 miles way naar Carmel. Een prachtige weg langs de kust met mooie huizen en veel golfterreinen.
Clint Eastwood is nog burgemeester van Carmel geweest.
Je kunt wel zien dat in dit gedeelte van Californië het geld zit. Verder via de kustweg met mooie uitzichten op de ruwe zee, de pacific. ook hier kwamen we langws een stuk strand waar de zeeleeuwen lagen te zonnen. Hier waren ook olifantzeeleeuwen. Gekke snuiten en enorm groot. Ze daagden elkaar uit om de vechten en te paren. Mooi schouwspel om te zien.
Ook langs Hearst Castle. Hier heeft een olie miljonair een kasteel gebouwd met 165 kamers, 61 badkamers en 41 open haarden. Alles in Italiaanse stijl. Nooit afgemaakt. Het is nu een museum waar je lang van te voren kaarten voor moet kopen. Helaas konden we dus niet naar binnen. Op de foto's zag het er prachtig uit.
Het Silver Surf Motel zag er netjes uit. Ze hadden hier een zwembad met een Spa. Hier hebben we lekker gebruik van gemaakt. We waren de enigen. Bij een Mexicaan heerlijk gegeten.
Moregn naar LA.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!