Van San Simeon naar Los Angeles

Door Gerard en Wilma - A long time ago Vandaag begon het met veel bewolking en mist aan de kust. We reden de kustweg, maar hadden helaas weinig uitzicht. Zodra we een stukje het binnenland inreden was het zonnig en warm. Erg
typisch. We kwamen langs verschillende bekende kustplaatsen. Bekend van films en opnames. Santa Barbara, Malibu en Santa Monica. In Malibu wonen veel rijke mensen. Helaas zagen wij alleen hun achterdeuren. De voorkant van de huizen stonden aan de strandzijde. Prive!
In Santa Monica hebben we de auto geparkeerd en zijn de oude Pier opgelopen. Hier staan nog veel kermisattracties uit de jaren '70. Een waar spectakel. We besloten om fietsen te huren en hiermee naar Venice Beach te gaan. Dit is echt een boulevard waar iedereen gezien wil worden. Hoe gekker hoe beter. In verband met het minder mooie weer was het niet zo druk. Wel veel gekke mensen gezien.
Ook was er een ruimte voor bodybuilders in het openbaar. Ook squash ruimtes, basketbal velden en beach volleybalvelden waren er te vinden. Op de boulevard was ook een soort van braderie.
Na al dit spektakel was het al weer tijd om ons hotel op te zoeken. Dit lag aan de ander kant van LA. Dus nog een 70 km. rijden door de stad in filevorming. We reden gelukkig wel. Na 2 uur waren we er.
De eerste kamer die we kregen was niet oké. We vroegen een andere. Die kregen we ook. Aan de zijkant van het hotel op een kruising van wegen die erg druk waren merkten we 's nachts. Ook veel lawaai van de Mexicanen die hier overnachtten.
De volgende morgen dus weer een andere kamer gevraagd en gelukkig was dit geen probleem. Nu kregen we er één waar het rustiger was.
Lekker gegeten bij de favoriet van Gerard; Sizzler.
Morgen naar Hollywood! 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!