Los Angeles

Door Gerard en Wilma - A long time ago Na een vermoeiende nacht zijn we vanmorgen in de auto gestapt richting Hollywood. Volgens de receptioniste zou het op zondag net zo druk op de weg zijn als andere dagen. We zien wel.
Op onze banen viel het in ieder geval wel mee. We konden gewoon doorrijden. Wel raar hoor zoveel verkeer op zondagmorgen half 10.
Aan het begin van Hollywood hebben we de auto geparkeerd. Kostte eerst 20 Dollar. Toen we zeiden dat we maar 1-2 uur wilden blijven was 10 Dollar ook goed. Mooi, dat hadden we al weer verdiend.
We liepen gelijk de Walk of Fame op. Zoals te verwachten liepen we dus met onze neus naar de grond gericht om toch alle namen te kunnen zien. op een gegeven moment heb je dat ook wel gehad en kijk je ook naar andere dingen. Veel mensen verkleed op straat. Zoals Batman, Spiderman, Star Trek, Elvis Presley. We kwamen langs het Kodak Theatre waar jaarlijks de Oscars worden uitgereikt. Hiernaast zit het China Theatre. Hier hebben beroemde mensen hun afdruk van handen en voeten achtergelaten in grote tegels. Ook Harry Potter was er bij.
Hier was het een drukte van belang. Er werden ook kinderpartijtjes gegeven en gingen de ouders met ze naar een voorstelling. Cinderella was erg in trek.
Bij het Hollywood museum werden we ook naar binnen gepraat. Ook hier kregen we korting. Hier lieten ze heel veel oude kostuums zien, schminckkamers van o.a. Max Factor en Marilyn Monroe. Delen van gebruikte sets, o.a. van de film Silence of the Lambs. Ook stonden er hier en daar oude attributen voor het maken van een film.
Al met al een  aardig museum.
We hebben nog een oscar in ontvangst mogen nemen voor het beste couple. Wij waren er erg blij mee en hij zal een leuk plekje in ons huis krijgen.
Daarna via Sunset Boulevard naar Rodeo Drive. Hier doet de jetset haar boodschappen. We zijn 2x door deze mooie en dure straat gereden, maar we zagen alleen toeristen en geen bekende mensen.
Van Rodeo Drive reden we zo Beverly Hills binnen. Wauw wat een grote en mooie huizen. Alles in een parkachtige omgeving aangelegd. Ruim opgezet en erg veel groen.
Hier was ook een kinderparijtje. Alle jetset was uitgenodigd en er stond zelfs een mini reuzenrad. 
Via een mooie weg terug gereden vanwaar we een mooi uitzicht hadden over een deel van LA.
We zijn nog even bij een outlet centre geweest. Hier was het ook superdruk. We waren op tijd terug bij het hotel.
Hier hebben we nog lekker wat bij het zwembad zitten lezen.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!