Bryce Canyon

Door Karin en Edwin - 01-09-2008 02:50

31 augustus 2008

Regen, regen, regen. Daarmee begonnen we de dag. Lekker bij Ruby's Inn rustig ontbeten. We hadden toch geen haast gezien het geweldige weer! Volgens de lokale bevolking is het maar 2 dagen per jaar zo slecht. Die dagen hebben wij dus.

We hebben Bryce Canyon in de regen bekeken, maar dat was geen ramp. Door de laaghangende bewolking en de regen was het juist een erg indrukwekkend schouwspel!!! Heel bijzonder, vooral ook omdat het rood veel donkerder werd omdat de rotsen nat waren. We hebben ook nog een stukje Navajo Trail gelopen. Erg bijzonder, afdalen in zo'n canyon. Je voelt je dan erg klein. Later werd het droog en hebben we nog andere stukken van Bryce Canyon bekeken.

Daarna hebben we Mossy Cave bezocht. Dat is echt wat het zegt: een grot met mos! De hike er naar toe was wel erg mooi, evenals de waterval die er vlak in de buurt was. Kortom: weer veel kodak momenten!

Net hebben we lekker gegeten en nu zijn we dus snel onze stukjes op het net aan het zetten. Morgen gaan we naar Salt Lake City.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan