Los Angeles 10-09

Door GraPa - 11-09-2008 07:10 Na een hele lange dag waarin het maar niet later werd zijn we toch geland in LA.
Onze eerste vakantiedag hebben we dus voornamenlijk in het vliegtuig doorgebracht. Waarna we na twee flessen chardonay al snel sliepen. 
De tweede dag zijn we rond de middag opgehaald en door een aardige amerikaan naar onze camper vervoert  De mannen zijn door hem voledig op de hoogte gebracht van alle ins en outs van de camper n verbazingwekkend genoeg hebben ze het ook allemaal nog opgeslagen. Hierna zijn we naar camperpark the Wallnut gereden waar we tot de ontdekking kwamen dat de grote van onze camper toch wel mee valt in vergelijking met andere. We werden hier al verwacht zoals je kan zien aan de naam op het bord zie foto (De naam klopt aardig)
Vandaag hebben we de wegen van BeverlyHills en Hollywood getest maar na deze rit zullen wij nooit meer klagen over Nederlandse wegen. De wegen voelen aan als een rollercoaster en zonder waarschuwing voor mensen met hartklachten, nekklachten enz..
Nadat we het bekende bord HOLLYWOOD  hebben vastgelegd,  zijn we naar Universal Studio's gegaan. Dit blijkt een erg leuk park te zijn waar je zonder poncho beter niet  in de atracties kunt gaan want je wordt er erg nat van. In 9 van de 10 actracties kun je beter de spongebob meenemen. (zie foto)
tot morgen, 
De Grapa's 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan