20 september

Door GraPa - 21-09-2008 04:46 Hallo allemaal,

Na een korte stilte van onze kant (helaas is Wifi nog lang niet overal beschikbaar, dit geldt helaas ook voor de mobiele telefoons).
We zijn gisteren van Moab via Capitol reef en een aantal prachtige nationale parken naar Bryce gereden. Een hele zit, met name voor de dames want het schudt nogal hevig af en toe. Er moesten 270 mijlen worden afgelegd door een dorre woestijn en vervolgens naar Capitol reef.  Even gestopt bij een verlaten camping, dachten we. Maar na enige minuten kwam als een duivel uit een doosje een vier wiel gemotoriseerde cowboy aangestoven. Hij was allervriendelijkst en meldde dat we bijna zijn eertse klant van het jaar waren geworden. Helaas geen prijs.

Capitol reef was schitterend, veel herten gezien en lekker door het terrein gereden. Niet bedoeld, maar erg mooi.

Over een pas van 9600 voet gereden met schitterende uitzichten en erg koud. Door al dit fraais duurde de reis erg lang en kwamen we om half negen in het donker op de camping aan, waar voor het eerst dor een uitermate onvriendelijke yank te woord werden gestaan. Met enige moeite de camper geplaceerd. De meeste bomen staan er nog.

Vandaag zijn we met de shuttle bus naar het Bryce park gereden, ja je wordt al een jaartje ouder!
We hebben een drietal zogenaamde trails gelopen. Werkelijk magnifiek! Ja we integreren nog niet erg want de Amerikanen blijven vooral de eerste halve mijl platlopen. Kaartlezen hoefde niet (en ontmoedigde de dames alleen maar) de paardenstront wees je de weg want een groot deel van de trail bleek ook een horse trail te zijn. Het was een erg pittige, maar unieke beleving.

Daarna nog even een cowboy buffet weggewerkt. Zo nu nog een wijntje voor het slapen gaan en dan morgen op naar Las Vegas voor wat over-the-top plezier en wie weet......een watterpump.

Groetjes,

De Grapa's
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan