Dag 7 van Page naar Bryce Canyon

Door Henrie en Willeke Dassen - A long time ago Gisteravond zijn we wezen eten in Kens Old West geweldig restaurant met live muziek van de eigenaresse op gitaar helemaal leuk alleen de bedienig begrepen we niet helemaal we hebben 3 keer de rekening gevraagd maar steeds aan de verkeerde want die je bediend heeft int ook de centjes.
Vandaag zijn we eerst naar de Antelope canyon geweest met een excursie.
In Page moesten we bij elkaar komen, wat een kerken trouwens daar zeg echt kerk aan kerk en dat was niet overdreven. Om 9.30 uur op weg naar de antelope. Eenmaal aangekomen via een hobbelige zandweg was het overweldigend wat een belevenis die kleuren ach ja we vertellen dit allemaal wel maar overbrengen kunnen we het toch niet. Het leek net of de muren van de canyon in vuur en vlam stonden. Om 11.15 weer op weg nog even langs Lake Powell gereden.
Om 13.30 gegeten in Kanab en kwamen daar twee oudere mannen tegen die om een praatje verlegen zaten en natuurlijk zagen dat wij touristen waren. Ze hadden alle tijd en zaten echt op de praatstoel we kregen zelfs stambomen te zien dat hij vroeger uit Engeland kwam (zijn betovergrootouders) nou wel lachen we hebben het allemaal netjes bekeken. Om 15.30 waren we in Bryce Canyon toen we daar aankwamen bleek het een uur later te zijn dus wij gauw op weg om toch die dag nog een stukje Canyon te doen met zonsondergang. Om 20.00 gegeten bij het hotel ook goed maar altijd veel te veel. We komen waarschijnlijk terug als bolgebuikte amerikanen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!