Dag 8 van Bryce Canyon naar Zion

Door Henrie en Willeke Dassen - A long time ago Weer vroeg ontbijten en het was stervens koud het had zelfs gevroren maar met een bord gebakken omelet en french toast wat weer te veel was (ook voor Henrie) konden we er tegenaan.
Eerst zijn we de Bryce Canyon in gegaan en hebben daar twee tracks gelopen de Queens garden en de Navajo loop. Was erg mooi vooral de Navajo aan het eind wel klimmen maar het was zeker de moeite waard. Het was ondertussen al lekker opgewarmd we konden alweer in t-shirt lopen.
Verder naar Zion onvoorstelbaar dat op zo'n 150 kilometer de temperatuur zo op kan lopen in een mum van tijd zaten we weer in de 31 graden. Wel lekker hoor. In zion park ook weer gelopen ja je gelooft het niet maar we zijn heel sportief geweest. (ja we moeten ook aan die amerikaanse kilo's denken) Ook weer de berg op en af via rotspaden we zullen morgen wel zere kuitjes hebben. Kortom weer een druk dagje en weer veel gezien. We gaan nu even eten en morgen weer verder naar LAS VEGAS!!!!! Kijken of we de trip af kunnen maken of er nog wat geld overblijft. Tot schrijfs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!