23-5-2009

Door Chris en Wilma - 24-05-2009 05:32
Zaterdag 23 mei.
Even ter info: we maken iedere dag een verslag, ook voor onszelf, maar versturen deze verslagen om de paar dagen of als er gelegenheid voor is. Jullie kunnen dan, als je dat wilt, de verslagen van iedere dag lezen, maar het hoeft natuurlijk niet.
 
Nu verder met het verslag van vandaag:
Deze keer zijn we met de bus naar downtown gegaan, er was daar een markt van locale boeren en vissers met allerlei groenten, fruit, honing, bloemen, kazen en vis, alles zag er even mooi uit. Eerst de boodschappen, die we op deze markt gekocht hadden, thuis gebracht en na de lunch hebben we de bus weer naar het centrum genomen en de hoofdstraat doorgekuierd. Er liepen allerlei uitgedoste mensen rond, waarschijnlijk had dit met Memorial Day te maken. Het valt trouwens op dat iedereen hier op straat loopt te eten en/of te drinken en dat gaat de hele dag zo door, toch lijkt het wel of er wat meer op de gezondheid gelet gaat worden, veel winkels verkopen bio-eten, onbespoten eten en minder vet eten. Wel lopen er vrij veel zwervers door de straten met volgepakte winkelwagentjes en allerlei andere gevulde tassen met rommel.

Dit is een rijk versierde Mexicaanse supermarkt. Er wonen hier ontzettend veel Mexicanen, je hoort alleen maar Spaans om je heen praten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan