30-5-2009

Door Chris en Wilma - 31-05-2009 04:42
Helaas een slechte dag, veel regen, hagel en onweer en dit terwijl het hier de droge tijd moet zijn. Volgens de campingbeheerders is het de afgelopen 2 weken al slecht geweest, ze weten niet wat hen overkomt, we zullen het ermee moeten doen. Wel hebben we een tochtje langs een oude Indiaanse nederzetting gemaakt maar mochten de wandeling daar niet maken vanwege het slechte weer. Ook zijn we nog langs een vulkaan gereden die 1000 jaar geleden tot uitbarsting gekomen is en het heeft daarna nog 900 jaar geduurd voordat er weer wat struiken wilde groeien. Verder hebben we het dus maar rustig aan gedaan, boodschappen gedaan, de camper wat schoongemaakt en een lekkere macaronischotel gemaakt. En het regent nog steeds, het lijkt wel of het tussen de bergen blijft hangen en maar blijft ronddraaien.
Morgen gaan we op weg naar de Grand Canyon en hopen daar op beter weer, alhoewel er hier gezegd wordt dat het daar ook een stuk minder is dan normaal. We zien wel, kunnen er weinig aan veranderen.
 
PS. Wanneer er iemand suggesties of andere opmerkingen of vragen heeft kun je ons bereiken op: wilmavanelderen@live.nl of natuurlijk op de normale emailadressen van ons allebei.
 
PS 2. Omdat we op deze weblog maar 20 foto’s kunnen uploaden hebben we de foto’s bij de eerdere verslagen weggehaald om bij de nieuwe verslagen wel foto’s te kunnen plaatsen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan