13-6-2009

Door Chris en Wilma - 15-06-2009 05:37
Zaterdag, 13 juni,
Een betrekkelijk korte tocht naar Zion National Park stond op het programma. Wanneer je het park doorrijdt moet je door 2 tunnels, de eerste is een gewone, bij de tweede moet je wachten tot de weg vrij is vanaf de andere kant (wordt voor je geregeld) en dan moet je in het midden van de weg rijden anders zou je de kanten kunnen raken en dat kan weleens een spiegel kosten.
Alle campings in het park en ook daarbuiten waren volgeboekt (het is tenslotte weekend) en we waren genoodzaakt zo’n 12 mijl door te rijden naar Virgin, maar we staan wel op een mooie camping. Morgen gaan we het park bezoeken. Er mogen geen auto’s en campers het park in, alles gaat met gratis shuttlebussen. We begonnen de dag met bewolking en een paar spatjes regen (what’s new?) maar in de loop van de middag werd het prachtig weer en we hebben tot half 10 buiten kunnen zitten. Het valt overal trouwens erg mee met ongedierte, je kunt rustig buiten zitten zonder allerlei muggen etc. om je heen. De camper heeft trouwens overal horren, dus binnen hebben we er al helemaal geen last van.
Vanmiddag was er een Hawaiaanse Luau, een bijeenkomst bij het zwembad met een bbq en allerlei spelletjes voor de kinderen. Wij zijn er even gaan kijken, maar na een half uurtje hadden we het wel gezien, maar voor de kinderen was het erg leuk
Er staat hier op de camping een camper, groter dan een bus, met verschillende uitschuifstukken, decadentie ten top en hij glimt aan alle kanten. Bij avond zitten er langs boven- en onderkant een hele rij blauwe lichtjes, het kan niet op (zie foto)


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan