Dag 23 Carmel

Door Ruigrok - A long time ago Gisteren was het prachtig weer. Veel zon en hoge temperaturen. We zouden er vandaag een stranddag van maken want ook de weersvooruitzichten waren prima. Ik heb al eerder gezegd dat ze ook hier geen weersvoorspellingen kunnen doen.
De dag begon echter zwaar bewolkt en warm was het ook niet. We konden de zwembroeken dus wel in de koffers laten helaas.
We zijn toen maar gaan shoppen in Monterey een stadje wat niet ver van de Campground gelegen is. Omdat het vandaag zaterdag is was het erg druk op de weg. De parkeerplaatsen bij de winkels waren vol, dus het was erg moeilijk een parkeerplaats te vinden met zo'n camper, want die neemt 3 plaatsen in beslag . Na enig zoekwerk vonden we een plek.
We hebben een wandeling gemaakt over de fisherman's warf van Monterey. Het was er erg toeristisch met souvenierswinkeltjes die we nu wel genoeg gezien hebben.
Daarna in het winkelcentrum nog wat inkopen gedaan. Het strand was stil en verlaten.
Morgen gaan we naar Gilroy. De camping aldaar is dezelfde als die we op de heenweg als eerste hebben aangedaan en zal nu ook onze laatste camping zijn. Deze mooie camping ligt naast een groot winkelcentrum dus kunnen de dames hun hart weer ophalen.
 Ik moet nog iets anders verzinnen. Hopelijk schijnt morgen de zon weer want er is ook een zwembad aanwezig.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!