Here we go

Door Klaas & Nanda Knobbe - 07-06-2009 23:11

Here we go.

We zijn om 4 uur opgestaan. Alles in de auto, op weg naar Amsterdam. Geen files dus we zijn mooi op tijd. Een kopje koffie is zeker nodig op dit tijdstip. Onze zoon heeft dit meer als verdiend, door zijn vrije dag zo vroeg te willen beginnen. We checken in en gaan door de douane. 

De piloot had zeker de avond daarvoor een leuk feestje gehad want hij heette ons welkom op de vlucht naar Atlanta. Slik…. zitten we wel in het goede vliegtuig? Gelukkig werd hij door een stewardess gecorrigeerd en waren wij gerustgesteld. Een leuke vlucht gehad met KLM. Prima verzorging. En wat is de wereld klein, we zitten in het vliegtuig op een rij van 3 en nummer 3 is Durk Zwart een voormalig inwoner van Warga die momenteel boer is in Texas en die onze familie wel kent. Het is een lange vlucht maar wel rechtstreeks. Prettig om niet te hoeven overstappen. Aankomt in Dallas met een heerlijke temperatuur. Er staat buiten het vliegveld een pendelbusje die naar alle autoverhuurbedrijven gaat. We stappen in, de chauffeur is heel behulpzaam een tilt met gemak mijn zware koffer naar binnen.  Bij het verhuurbedrijf gaat het vrij vlot, we mogen zelf een mooie uitzoeken. De GPS laten we instellen en we gaan naar Gilmer. We dachten de rondweg om Dallas te nemen maar nee hoor, downtown Dallas!



Pff..maar het gaat goed. We arriveren vroeger dan verwacht en onze familie is blij verrast ons te zien. Zo vaak komt het niet voor dat familie op eigen gelegenheid hun bezoekt.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan