On the road

Door Klaas & Nanda Knobbe - 11-06-2009 16:03

Woensdag 10 juni 2009.

 

On the road…..

 

Niet geweldig geslapen maar het kon nog slechter. De douches zijn lekker in elk geval. Bij het hotel is een pittige juffrouw die ons helpt. Ze belt naar American Airlines en geeft het tel.nr. van Ietje door. Ook geeft ze door dat de koffer op 10,11 of12-6 in Bryce afgeleverd kan worden. Anders maar naar Cruise America in Salt Lake City sturen. We mogen voor $25,- spullen kopen en er is een manier om rechtstreeks met AA te bellen, dus niet met een computer. We verlaten Sam's RV-Park.


 

Bij Cruise America krijgen we de spullen die nodig zijn en ze kijken ook nog even naar de dakairco en de verwarming. Eindelijk gaan we nu op weg. Het is kwart voor 9. Klaas rijdt door de heksenketel van Las Vegas. Super! De rust buiten geeft al een beter gevoel.

 

Het nationale park Valley of Fire State Park hebben we bekeken. Heel indrukwekkend. Wat een kleuren . Alles is enorm, de bergen, het verschil in hoog en laag, de wegen en de tussenruimte van diezelfde wegen. We rijden ook langs eindeloze bergen. We komen nu nog steeds ogen te kort.



Het zal straks wel wat wennen maar we zijn erg enthousiast. We gaan even aan in het visitor center van Zion Kolob Canyon en we kopen een toegangskaart voor alle nationale parken. Morgenvroeg komen we terug en gaan we een tocht lopen. In Kanarraville overnachten we. Een klein RV-park maar schoon en netjes. We nemen wat extra tijd en gaan wat slaap inhalen. Ook de foto’s en het weblog bijwerken. Zelfs een klein  kattewasje want met zo weinig kleding is dat nodig.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan