Laatste dag in Bryce

Door Klaas & Nanda Knobbe - 15-06-2009 16:24

Zaterdag 13 juni 2009.

 

Laatste dag Bryce.

 

Het was veel minder koud vannacht. Vroeg op en spierPIJN. We maken wat foto’s want op dit RV-camp staan zulke onfatsoenlijk grote campers, je gelooft je ogen niet. Er is er een met een complete garage achter z’n camper. Daar staan wat motoren en een ATV in, een complete gereedschapset en smeeroliepompen. Als tegenstelling staat er ook een sixpack, een bakje op poten wat op een pick-up gedraaid wordt. Het merendeel van de campers heeft slide-outs in de meest vreemde vormen.


     

Ook kun je hier in een tipi overnachten. Nou ik bedank voor de eer. Een kaal grondzeil en wat stokken er omheen.’t Is wel een leuke foto geworden.

 

Wij rijden nog een keer Bryce-park in, helemaal tot het eind. Dat is 18 mile. Het uitzicht daar is op 3000 m. Schitterend. Hoe is het mogelijk dat in zo’n land zulke verschillende landschappen mogelijk zijn. Het is hier hoog, dus kijken we heel ver. Bij elke aangegeven plaats stoppen we en Klaas maakt weer foto’s. Bij het hotel voor de laatste keer naar koffer gevraagd. Hij is en blijft weg.

 

Op weg naar Escalante over een van de mooiste wegen van Utah, de highway 12. Al gauw gaan we weer steil stijgen en Klaas wordt weer chauffeur.

 
                      

 

Nadat we een grote berg overgereden zijn is het ineens weer een heel ander landschap. Het plan is om de Calf’s Creek trial te gaan lopen. We vinden een plekje voor de RV (camper) en gaan op stap. Goed voor de spiertjes. Mooie tocht. Hier wordt ook voor ratelslangen gewaarschuwd. We moeten een gedeelte door dichte begroeiing en omdat Klaas toch echt de oudste is, moet die voorop lopen. Ik maak veel lawaai, ben bang voor snakes. De waterval aan het einde is een mooie beloning. We rusten even en Klaas gaat het ijskoude water in want er groeit een orchidee en die moet op de foto.

                 

Terug bij de camper, bijna 3 uur gelopen, een stuk watermeloen smaakt lekker. We gaan naar Broken Bow = RV-park  en installeren ons. Een heerlijke dag en nog zeker 17 te gaan. Wat een luxe.

’s Avonds wordt onze ATV bezorgd. We maken een proefritje en Klaas durft het wel aan hij rijdt er zo mee weg. Voor mij  is  het niet spannend is hoef alleen maar achterop te zitten. ’t Wordt vast leuk morgen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan