27 april 2010. Las Vegas here we are!

Door Hans en Truus - A long time ago Na een redelijk goede nachtrust om ca. 09.00 uur de strip (the place to be) opgegaan om een ontbijt te scoren. Nu had ik op het 'allesamerikaforum' (aanrader) gelezen dat 7 hotels op de strip een speciale aanbieding hadden nl. ontbijt, lunch en diner voor 29,95 $ per persoon en das niet duur! Tip 4: kijk op www.allesamerika.nl of er in LV aanbiedingen zijn. In Caesars Palace gebruikten we ons ontbijt. Naast een enorm ontbijtbuffet werd er voor ons persoonlijk een verse ommelet gebakken en als toetje namen we verse aardbeien! De lunch werd genuttigd in het Paradise Garden tussen de flamingo's en het diner in Planet Holywood Resort. We waren daar in Planet Holywood trouwens niet de enigen! Een wachttijd van 45 min. namen we maar op de koop toe omdat het (spice market) buffet hoog aangeschreven stond op het forum. Gezelliger zit je echter volgens ons bij Paris Las Vegas. De Franse sfeer met zijn kleine straatjes en pleintjes is wel bijzonder aardig nagebouwd vonden wij. Maar ja waar kun je nu onbeperkt koningscrab eten? Ja bij Planet Holywood (spice market) en dat wilde ik (Hans) natuurlijk wel eens meemaken.
Ook Mexicaans/Marrokaans/Italiaans en nog meer "aans" uit alle windstreken was onbeperkt verkrijgbaar.
Overdag hebben we de strip verkend en ons uiteraard verbaasd over de vele, vaak oudere, gokverslaafden. Ieder hotel op de strip heeft zijn eigen casino en het gaat er vaak grof aan toe. Maar als je wilt kun je ook met kleinere bedragen een van de onafzienbare rijen fruitautomaten bedienen. We hebben ons er maar niet aan gewaagd stel je voor dat we het leuk gevonden hadden!?.
Het Venitiaan Hotel vonden we ook erg mooi en hebben wat gedronken op het San Marcoplein met uitzicht op de gondels. (het moet niet veel gekker worden!) Helaas was het buiten te winderig voor de fonteinen show die we vanaf de eifeltoren hadden willen aanschouwen (hoezoe niet gekker).Truus had vanmorgen nog last van hoofdpijn maar in de middag knapte ze gelukkig op en 's avonds zijn we nog naar Fremont street (oude strip) geweest alwaar een 480 meter lang LED scherm boven je hoofd is gesitueerd. Daar worden dan regelmatig korte films/clips op vertoond. We zagen een live opname van de rockband Kiss en dat was toch wel indrukwekkend. LV is indrukwekkend. Truus stond er eerst wat sceptisch tegenover maar vond het toch wel een belevenis achteraf. Daarna slapen  (ca. 24.00 uur) omdat we toch heel wat kilometers in de benen hadden en de jetleg ons ook parten speelde.

Foto genomen vanaf terras in hotel Venitiaan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan