Het is bijna zover!

Door Karin, Erik, Tessa & Suzanne - 14-04-2009 13:38
In het weekend van 25 en 26 april 2009 geeft Nicolas Gill, een Canadese wedstrijdjudoka en tevens olympisch medaillewinnaar maar nu werkzaam als coach, een judoclinic in Atlanta, Georgia.

Hij heeft Gillsports opgericht, waarvan Judo Yushi (de judoschool van Tessa) de Nederlandse importeur is. Tevens is Gillsports één van de hoofdsponsors van de wedstrijdselectie van Judo Yushi.

In januari van dit jaar werd bij Judo Yushi het idee geboren om de eerdergenoemde clinic, geheel op eigen kosten, bij te wonen. Er werd geïnventariseerd welke judoka's met familie interesse hadden in deze reis. Wij hadden daar dus wel zin in!

Er gaan uiteindelijk 13 judoka's + 13 familieleden mee. Met 26 personen in totaal vliegen we op vrijdag 24 april vanaf Brussel, via Londen, naar Atlanta.

Na de clinic blijven we nog een paar dagen in Atlanta, waar Tessa en de overige judoka's nog een paar avonden gaan meetrainen met de organiserende judoschool Atlanta Judo Midtown.


De meeste judoka's vliegen op woensdag met hun familie door naar New York, maar wij vliegen naar Orlando (Florida ligt vlak onder Georgia). Daar pikken wij een camper op en rijden in 10 dagen naar Miami, waarbij we onderweg allerlei leuke, mooie en (ont)spannende dingen hopen te zien en te beleven. 

We gaan ook proberen regelmatig een verslagje te schrijven en foto's te plaatsen van onze belevenissen in Atlanta en Florida.

Lieve groetjes van Tessa, Suzanne, Erik en Karin.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan